Herääminen paratiisista – 26 tunnin lentomatkan jälkeen

Herääminen paratiisista – 26 tunnin lentomatkan jälkeen

Lentomatkailu on mukavaa, varsinkin halpalentomatkailu maapallon toiselle puolelle. Kuusitoista tuntia koneessa, kymmenen tuntia odottelua ja neljä lentokenttää myöhemmin onkin jo Katmandussa. Fjälllrävenin Totepack No1 osoittautui varsin hyväksi reissukäsilaukuksi; taskuihin saa kätevästi asiat järjestykseen ja passikin löytyi joka tarkastuksessa.

Nepaliin minut olisivat voineet tuoda trekkaus ja vuoret, mutta ei tällä kertaa. Tulin viettämään kesälomani vetämässä vapaaehtoisena nuorten elokuvaprojektia sekä katulasten valokuvauskerhoa. Saa nähdä, mitä tästä tulee (viimekesäistä projektiani voi käydä kurkkimassa osoitteessa www.creativeyouth.info).

Onneksi ei kuitenkaan tarvinnut jäädä Katmanduun, joka on kuin hyvin saasteinen sauna tähän aikaan vuodesta, vaan pääsin pieneen ekokylään tunnin matkan päässä Katmandusta. Siitä siis paratiisi.

Ps. Tierran Rockette hood -takki selvisi loistavasti juoksulenkistä monsuunisateessa.

Kommentit