Appelsiinijuustokakku

Appelsiinijuustokakku

Jotakin, mitä me ulkoilmaihmiset ansaitsemme näin kevätaikaan on maukas jälkiruoka. Voisitkin valmistaa sitä juuri tänään! Tämä lasissa tai kupissa tarjoiltava appelsiinijuustokakku on helppo valmistaa. Olen täydentänyt appelsiini-juustoseosta ja keksejä sitruunavoilla, se vain on niin herkullista!

Nopea appelsiinijuustokakku (4-6 annosta)

Valmistusaineet

  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
  • 4 appelsiinia
  • 2-3 rkl vaniljasokeria
  • 12 Digestive-keksiä
  • 1 purkki sitruunavoita, noin 350 g
  • (Mintunlehtiä koristeeksi)

Valmistus

  1. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tuorejuusto.
  2. Jätä sivuun yksi appelsiini koristelua varten, hienonna loput appelsiinit.
  3. Kaada pois ylimääräinen neste appelsiineista.
  4. Sekoita hienonnetut appelsiinit tuorejuustoseokseen.
  5. Makeuta vaniljasokerilla.
  6. Asettele appelsiini-tuorejuustoseos, murskatut keksit ja sitruunavoi kerroksittain lasiin tai kuppiin.
  7. Koristele annos appelsiinilla ja mintunlehdillä.
  8. Syö ja nauti!

Vesiputous Pyreneillä

Kommentit