Kantarelli-possupannua nuotiolla

Kantarelli-possupannua nuotiolla

Nopeasti valmistuva ja superhyvä resepti eräretkille

Valmistusaineet

400 g tuoretta tai kuivattua porsaanfilettä

2 dl  kermaa (tai kuivattua kermaa + vettä)
1 rkl voita tai öljyä paistamiseen
1,5 rkl sieni-, kasvis- kana- tai lihalientä, makusi mukaan

50 g kuivattuja kantarelleja 
10 kpl kuivattuja kirsikkatomaatteja
1 rkl karkeaksi hienonnettua timjamia

Valmistus

  1. Laita kuivattu porsaanfile veteen n. tunti ennen valmistusta
  2. Paista lihat pannulla kantarellien kanssa kullanruskeiksi 
  3. Sekoita kerma ja liemi keskenään
  4. Kaada liemi lihojen ja kantarellien päälle
  5. Sekoita ja anna hautua hiljaisella tulella muutamia minuutteja
  6. Lisää tomaatit

Tarjoile riisin tai perunamuusin kera.

Toivotan teille hyvää ruokahalua ja aurinkoisia retkipäiviä!

Pannu

Kunnon valurautapannu on hyvä vaihtoehto, jos haluaa hiilloksella hitaasti ja ajan kanssa valmistaa herkullisen retkiaterian.

Hiillos

Kommentit