Ulkoilu on enemmän kuin vain välineitä tai vaatteita - se on elämäntapa.

Aktiivisen elämän eväitä saat nyt 365 Klubista, jonka ilmaiseen jäsenyyteen kuuluu 365-lehti, kutsu klubi-iltoihin, tärkeää tietoa uusimmista tarjouksista ja tapahtumista sekä paljon muutakin hyödyllistä.

Tarjoamme vuonna 2016 alla lueteltuja etuja.

Lue lisää

Ulkoilu on enemmän kuin vain välineitä tai vaatteita - se on elämäntapa.

Aktiivisen elämän eväitä saat nyt 365 Klubista, jonka ilmaiseen jäsenyyteen kuuluu 365-lehti, kutsu klubi-iltoihin, tärkeää tietoa uusimmista tarjouksista ja tapahtumista sekä paljon muutakin hyödyllistä.

Tarjoamme vuonna 2016 alla lueteltuja etuja.

Ole ulkona, älä pihalla! Liity 365 Klubiin.

 

Klubietu: Lainaa retkeilytuote ilmaiseksi käyttöösi!

UUTTA! Lainaa tuote ilmaiseksi koekäyttöön!

Uutena 365 Klubin etuna tarjoamme retkeilytuotteiden lainausmahdollisuuden myymälöistämme! Lainaus on 365 Klubin jäsenille ilmaista! Lainattavana on telttoja, riippumattoja, keittimiä ja kaasuja sekä rinkkoja. Lue lisää.

Lainauspalvelu Hotelli Nuuksiossa

Tarjoamme yhdessä Hotelli Nuuksion kanssa 365 Klubin jäsenille upean mahdollisuuden kokeilla retkeilyvälineitä luonnossa. Lue lisää.

Miksi liittyä 365 Klubiin?

Saat 365-lehden, ulkoilmaihmisen elämäntapalehden kolme kertaa vuodessa kotiisi postitettuna - veloituksetta.
Kerrytät ostoksistasi 1 % verran Ympäristöpisteitä. Lahjoitamme yhteisen Ympäristöbonuksen vuosittain valitsemaamme kohteeseen. Huomaathan, että lahjakorttien osto ei kerrytä Ympäristöpisteitä.
Takuukuitit pysyvät tallessa! Ostohistoriasi tallentuu omalle tilillesi. Huomioithan, että palautettaessa tulee esittää todiste ostosta, ja omalta tililtäsi löydät kätevästi kuittinumeron.
Myymälöidemme tuotehoitopisteillä voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta. Partioaitan henkilökunta neuvoo mielellään sinua.
Järjestämme Klubi-iltoja, joissa saat ainutlaatuista opetusta ja inspiraatiota ulkoiluun. Arvomme Klubi-illoissa lahjakortteja osallistujien kesken.
Pääset hyödyntämään yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja.
365 Klubin jäsenet saavat parhaat tuotetarjoukset. Klubitarjouksia ei voida yhdistää muihin etuihin.

 

Ympäristöbonus – 1 %  kaikista klubiostoista

Kerrytät kaikista 365 Klubin jäsenenä tehdyistä ostoksistasi 1 % verran ympäristöpisteitä. Vuoden lopussa laskemme pisteet yhteen ja lahjoitamme yhteisen Ympäristöbonuksen valitsemaamme kohteeseen. Vuoden 2016 aikana kerätty Ympäristöbonus lahjoitetaan Outward Bound Finlandille ja erityisesti heidän Löydä oma lähteesi -projektilleen. Lue tarkemmin Ympäristöbonus-sivulta. Tulevina vuosina annamme 365 Klubin jäsenille mahdollisuuden vaikuttaa Ympäristöbonuksen kohteen valintaan. Huomaathan, että lahjakorttien osto ei kerrytä Ympäristöpisteitä.


 

365-lehti

365 Klubin jäsenet saavat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden kotiin postitettuna kolme kertaa vuodessa - veloituksetta. 365-lehdestä saat tärkeää tietoa uusista varusteista, hyödyllisiä vinkkejä, kutsun Klubi-iltoihimme ja tietoa muista tapahtumistamme. Lue verkkolehteä.


 

Takuukuitit tallessa omalla tilillä

Takuukuitit pysyvät tallessa! Ostohistoriasi tallentuu omalle tilillesi. Huomioithan, että palautettaessa tulee esittää todiste ostosta sillä myymälähenkilökunnalla ei ole pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi tai ostohistoriaasi. Voit omalta tililtäsi helposti etsiä tiedon kuittinumerosta. Kirjaudu tunnuksillasi sivuillemme ja näet ostoksesi ja kuittisi omilla sivuillasi. 


 

Tuotteiden hoitopisteet myymälöissämme

Myymälöidemme tuotehoitopisteillä voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta. Tarjoamme vahan ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään. Voit halutessasi jättää G-1000-vaatteesi meille vahattavaksi. Takin vahaus maksaa 20 euroa ja housujen vahaus maksaa 15 euroa myymälöissämme. Etsi lähin myymäläsi.


 

Tuotetarjouksia

365 Klubin jäsenet saavat parhaimmat tuotetarjouksemme. Lue tarkemmin Klubitarjoukset-sivulta. Klubitarjouksia ei voida yhdistää muihin etuihin.


 

Asiantuntijailtoja ja koulutuksia

Klubi-illoissa saat ainutlaatuista opetusta ja inspiraatiota ulkoiluun. Illoissa saat kuulla ainutlaatuisia esitelmiä ja oppia kokeneilta asiantuntijoilta. Pääset tutustumaan muihin ihmisiin niin myymälöissämme kuin retkilläkin, joihin 365 Klubin jäsenenä pääset osallistumaan.

Poimittuja valintoja syksyn 2016 tapahtumista. Katso Partioaitan tapahtumakalenterista kaikki tapahtumat ja tule mukaan!

Katso tapahtumakalenteri

Pata Degerman: Valokuvaus reissussa

Löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman kertoo niksejä ja vinkkejä miten ottaa hyviä kuvia reissuilta, mitä kuvaamiseen liittyvää tarviketta kannattaa ottaa mukaan ja miten pitää kamera turvallisesti mukana. Ilmoittaudu mukaan 2.11. Yrjönkadun tapahtumaan! Tutustu Partioaitan ja Patan yhteistyöhön Pata-sivuilla, lue Patan blogikirjoituksia ja katso kaikki Patan tapahtumat.

Mandala Travel: Maailma Mandalan silmin

Mandala tulee kertomaan myymälöissämme Aktiivimatkoistaan eri kohteissa. Ilmoittaudu mukaan Turku 28.9., Tampere 29.9., Oulu 4.10., Outlet 5.10. ja Kuopio 6.10.

Pyhä Free'kend Tour

Tervetuloa viettämään Free'kend-vapaalaskuiltaa pyhäläisten kanssa. Klubi-illassa kuulemme Ape Majavan lumiturvallisuusesityksen ja näemme Antti Autin huikean Pyhä Backcountry -laskuleffalyhärin. Yrjönkadun tapahtumassa leffa näytetään eksklusiivisena ennakkonäytöksenä 365 Klubin jäsenille + Antti Autti on mukana paikan päällä (virallinen ensi-ilta 4.11. Vapaalaskuiltamissa). Hiihtokoulu esittelee osallistujille Pyhän takamaastoja ja vapaalaskumahdollisuuksia sekä nykyajan tunturihiihtoa eli randonnee-lajia. Protect Our Winters Finlandin porukka kertoo, mitä voimme tehdä talvien pelastamiseksi. Ilmoittaudu mukaan 3.11. Helsingin, 7.11. Turun, 16.11. Tampereen tai 17.11. Oulun tapahtumaan.

Outward Bound Finland: Eräensiapu

Partioaitta ja Outward Bound Finland tarjoavat klubilaisille tiiviin katsauksen eräensiavusta ja tilanteen arvioinnista kun saavut tapaturmapaikalle. Illassa esitellään miten eräensiapu eroaa tavallisesta ensiavusta. Ilmoittaudu mukaan 11.10. Outletissa ja 17.10. Lahdessa.

Minna Lumirae: Koiran kanssa vaeltamaan

Tampereen myymälän henkilökuntaan kuuluva Minna Lumirae jatkaa keväällä suuren suosion saavuttaneita Klubi-iltoja. Illoissa Minna kertoo omaan vankkaan kokemuspohjaansa nojaten koiran kanssa retkeilystä, jakaa vinkkejä ja vastaa kysymyksiin. Ilmoittaudu mukaan 12.10. Turun, 13.10. Helsingin tai 19.10. Oulun tapahtumaan.

Minna Jakosuo: Naisten ilta - inspiroidu vaellukselle

Minna Jakosuo on kokenut vaeltaja, jonka vetämänä käymme illassa läpi erityisesti naisille sopivia varusteita retkille ja vaelluksille. Minna käy läpi varusteet, joilla hän pärjäsi kuukauden vaelluksella pohjoisen erämaissa. Varusteiden lisäksi tutustutaan myös siihen, millä tavalla pitkään vaellukseen voi valmistautua, miten harjoitella vaellustaitoja ja miten erämaassa vaeltaminen eroaa lyhyistä retkistä kansallispuistoissa. Ilmoittaudu mukaan 10.11. Tampereen, 15.11. Turun tai 17.11. Helsingin tapahtumaan.

Juuret maassa / Kaisa Vermasheinä: Ravintoa ja kosmetiikkaa luonnosta

Juuret maassa -yrittäjä Kaisa Vermasheinä kertoo, mitä kaikkea hyötykasvillisuutta luonnosta voi löytää ja mihin kaikkeen sitä voi hyödyntää. Kaisa Vermasheinä on koulutettu luonnonyrtti- ja kauppasienineuvoja. Hän on luonnonkosmetiikan asiantuntija ja kirjoittanut aiheesta myös kirjan Lempeää kauneutta luonnosta, jonka kustantaa Kirjapaja. Kaisalla on omat sivut ja blogi: juuretmaassa.com. Voit lukea Kaisasta tarkemmin myös 365-lehdestämme. Keväällä suosion saaneet illat jatkuvat myös syksyllä! Ilmoittaudu mukaan Tampere 15.9. ja Outlet 28.9.

Ja paljon muuta!

Katso Partioaitan tapahtumakalenterista kaikki tapahtumat ja tule mukaan!

Asiantuntevat ja kokeneet myyjämme

Partioaitan henkilökunta on erittäin innostunutta ulkoiluväkeä ja asiantuntemusta ja kokemusta löytyy runsaasti tuotteista ja niiden toimivuudesta eri aktiviteetteihin. Myyjämme tulevat pitämään Klubi-iltoja eri aiheista. Voit myös vinkata aiheesta, josta toivoisit pidettävän Klubi-illan, niin pyrimme järjestämään sen! Lähetä sähköpostia partioaitta@partioaitta.fi.


 

Arvonnat Klubitapahtumissa

Järjestämme Klubi-illoissamme ja tapahtumissa arvontoja, joissa palkintona on mm. lahjakortteja. Tilaamalla uutiskirjeemme saat helpoiten tietoa tapahtumista. Useimpiin Klubi-iltoihin ja tapahtumiin täytyy ilmoittautua etukäteen.


 

Lähiretkeilyä eri teemoilla

Yhteistyökumppanimme tarjoavat 365 Klubin jäsenille mielenkiintoisia retkiä. Järjestämme myös itse erilaisia retkiä myymälöidemme lähiympäristöön. Retkille on helppo tulla aloittelevankin retkeilijän. Ryhmässä pääset vaivattomasti lähtemään ulos retkelle ja kokeneen oppaamme avulla opit hyödyllisiä taitoja. Katso kaikki retket tapahtumasivultamme. Tässä poimittuja valintoja mielenkiintoisista retkistä. Osa tapahtumista on maksullisia.

Vallisaareen ensimmäisten joukossa

Vierailu Helsingin Vallisaaren retkikohteeseen ensimmäisten joukossa 14.5.2016 klo 9.
Partioaitta 365 Klubin jäsenet pääsevät ensimmäisinä tutustumaan toukokuussa avautuvaan Vallisaaren retkikohteeseen. Lauttakuljetus klubilaisille lähtee klo 9, muulle yleisölle saari on avoin klo 10 lähtien. Paikkoja rajoitetusti. Tapahtuma on loppuunvarattu.

Klubiretket

Järjestämme retkiä klubilaisille, niin päiväretkiä kuin yön yli kestäviä retkiä. Katso kaikki tulevat retket, vaellukset ja kurssit.

Vaeltamaan Sarekin kansallispuistoon

Ruskavaellus Sarekin kansallispuistoon 25.-29.9.2016.
365 Klubin syysvaellus vie klubilaiset syyskuussa pohjoiseen Ruotsiin! Viisipäiväinen reissu Sarekin ja Stora Sjöfjälletin kansallispuistoihin tarjoaa kaikkea, mitä unohtumattoman vaelluksen pitääkin: hyvää seuraa, huikeita maisemia syksyn väriloistossa, lukuisia yli 2000-metrisiä tunturihuippuja, vuolaina virtaavia jokia ja koskematonta erämaata, missä nautitaan elämästä luonnon armoilla ja sen osana. Ruskavaellus Ruotsin Lapissa on kokemus, joka ei unohdu koskaan! Oppaana toimii eräopas ja vuorikiipeilijä Teemu Suominen.

Hotelli Nuuksion retkeilijän lomapaketit

Hotelli Nuuksiosta voi 365 Klubin jäsenet varata erilaisia retkipaketteja erikoishintaan. Inspiroiva luonto tarjoaa vaihtoehtoja ulkoiluun ja raikkaasta ilmasta nautiskeluun. Metsän antimet ovat kaikkien saatavilla. Hotellin pihapiiristä pääsee helposti ympäri vuoden patikoimaan Nuuksion kansallispuistoon. Rauhallinen järvimaisema Siikajärvelle antaa oman vivahteensa lomailulle.
Katso kaikki Hotelli Nuuksion tarjoukset 365 Klubin jäsenille.


 

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut

Liittyessäsi 365 Klubiin saat sähköpostin, jolla voit tunnistautua yhteistyökumppaniemme luona. Etukäteen varatessasi muista mainita kuuluvasi 365 Klubiin, tarkemmat ohjeet löytyvät yhteistyökumppanin tarjoaman edun kohdalla.
Jos et ole saanut sähköpostia, tai olet hukannut sen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja uusista yhteistyökumppaneista ja eduista 365 Klubin jäsenille sähköpostitse.

Vapaa pääsy Luontokeskus Haltian näyttelyyn

365 Klubin jäsenet ovat oikeutettuja yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn Luontokeskus Haltian näyttelyyn vuonna 2016. Lue näyttelyistä ja tapahtumista Haltian sivuilta. Saat hyödynnettyä jäsenedun Haltian lipunmyynnissä tunnistautumalla saamallasi sähköpostilla.

Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksiosta voi 365 Klubin jäsenet varata erilaisia retkipaketteja erikoishintaan. Inspiroiva luonto tarjoaa vaihtoehtoja ulkoiluun ja raikkaasta ilmasta nautiskeluun. Metsän antimet ovat kaikkien saatavilla. Hotellin pihapiiristä pääsee helposti ympäri vuoden patikoimaan Nuuksion kansallispuistoon. Rauhallinen järvimaisema Siikajärvelle antaa oman vivahteensa lomailulle.

Katso kaikki Hotelli Nuuksion tarjoukset 365 Klubin jäsenille.

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Tervetuloa nauttimaan virkistävästä Saimaan ja Linnansaaren kansallispuiston luonnosta mahdollisuuksineen ja omaleimaisista lomapuitteista! Hotel & Spa Resort Järvisydämessä Rantasalmella nautit vuodesta 1658 peräisin kumpuavasta vieraanvaraisuudesta renkipoikien ja piikatyttöjen kestitsemänä. Tasokkaiden huviloiden, elämyshotellin, ravintolamaailmamme ja monipuolisten luonto-ohjelmapalveluiden lisäksi avaamme kesällä 2016 Järvikylpylän. Etu Partioaitta 365 Klubilaisille majoittumiseen hotellissa tai huvilassa Hotel & Spa Resort Järvisydämessä: 3 vuorokautta 2 hinnalla!

Katso Hotel & Spa Resort Järvisydämen tarjoukset 365 Klubin jäsenille.

Bike Hotel Concept Iso-Syöte

Bike Hotel Concept on Hotelli Iso-Syötteen oma, pyöräilijöille suunnattu palvelukokonaisuus, johon sisältyy kaikki tarvittava pyörien huoltotilasta reittipalveluihin ja ravinnosta rentoutumiseen. 365 Klubin jäsenet saavat 10 % alennuksen majoituksesta ja maastopyörien vuokrasta. Edut voimassa 27.6.-31.7.2016 sekä 10.8.-30.9.2016.

Lue tarkemmin ja varaa matka.

Ilmainen Blå Band -pussiruoka ja kartta Saariselän myymälässä

Kesäkuussa 50 ensimmäiselle 365 Klubin jäsenelle ilmainen kartta ja Blå Bandin pussiruoka retkelle mukaan Partioaitan Saariselän myymälästä.

Ole ulkona, älä pihalla! Liity 365 Klubiin.

 

Klubitarjoukset 365-lehti Ympäristöbonus

Ulkoilu on enemmän kuin vain välineitä tai vaatteita - se on elämäntapa.

Aktiivisen elämän eväitä saat nyt 365 Klubista, jonka ilmaiseen jäsenyyteen kuuluu 365-lehti, kutsu klubi-iltoihin, tärkeää tietoa uusimmista tarjouksista ja tapahtumista sekä paljon muutakin hyödyllistä.

Tarjoamme vuonna 2016 alla lueteltuja etuja.