Minestronekeitto - Kylmästä lämpimään

Minestronekeitto - Kylmästä lämpimään

Kylmässä ruoan valmistaminen vaatii huolellista valmistautumista. Ruoka-ainekset tulee valita siten, että ne kestävät hyvin kylmää. Ruoan valmistukseen sopii hyvin avotuli. Avotuli lämmittää samalla ympäristöä, joten kokkaamisesta tulee miellyttävämpää. Kylmässä voi kokata myös kaasukeittimellä, monipolttoainekeittimellä, spriikeittimellä ja risukeittimellä. Kaasukeittimeen on hyvä valita talvikaasu, joka kestää jopa 22 asteen pakkasta. Perinteinen kaasu vaatii lämmittämistä ennen käyttöä ja voi hyytyä nopeasti.

Kylmässä kokkaaminen kuluttaa enemmän polttoainetta, joten tähän kulutukseen pitä...

Lue lisää
  1. Helppoja eräruokia ruskaretkille

    Helppoja eräruokia ruskaretkille

    Syksyn illat ovat pitkiä ja pimeitä. Syysretkellä on mukava asettua leiriin...

    Lue lisää
  2. Tee oma risukeitin kulkurityyliin

    Tee oma risukeitin kulkurityyliin

    Kulkurien kurjuudesta tuli trendikästä

    Risukeitin alkaa olla tuttu jo suurimmal...

    Lue lisää
  3. Metsäjuhlat lähimaastoon!

    Metsäjuhlat lähimaastoon!

    Kun esikoisen synttäreitä oli vietetty jo neljät perinteiseen tyyliin koton...

    Lue lisää
  4. Monenmoisia keittimiä ja tuhtia ruokaa

    Monenmoisia keittimiä ja tuhtia ruokaa

    Millaisen keittimen valitsisin retkelle? Vaihtoehtoja on paljon, joten on syytä hiuka...

    Lue lisää
  5. Retkeilytaitojen ja -välineiden pitkät perinteet

    Retkeilytaitojen ja -välineiden pitkät perinteet

    Kun markkinamies lyö tiskiin mainoksen uudesta ja kekseliäästä retkeil...

    Lue lisää
  6. Retkiruokien aatelia helpoimmasta päästä

    Retkiruokien aatelia helpoimmasta päästä

    Katselin ikkunasta ulos, vilkaisen karttaa ja teen pikaisen reittisuunnitelman. Katson sem...

    Lue lisää
  7. Naistenpäivän piknik pulkkamäessä

    Naistenpäivän piknik pulkkamäessä

    Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3. ja sen kunn...

    Lue lisää
  8. Retkiruokaa taginella

    Retkiruokaa taginella

    Mikä on lämmintä, hyvää ja valmistuu lähes itsekseen retkike...

    Lue lisää
  9. Kolmen ruokalajin illallinen eräretkelle

    Kolmen ruokalajin illallinen eräretkelle

    Kolmen ruokalajin joulu- tai uuden vuoden illallinen eräretkelle. Hyvää jou...

    Lue lisää
  10. Kattiloiden ja pannujen valinta

    Kattiloiden ja pannujen valinta

    Oikeilla keittovälineillä varustautunut retkikokki voi tehdä taikoja. Pohdi...

    Lue lisää
  11. Grillattua lankkulohta

    Grillattua lankkulohta

    Nuotiolla voi laittaa ruokaa usealla mielenkiintoisella tavalla, aina nopeasti halstratust...

    Lue lisää
  12. Vinkkejä talven retkiruoanlaittoon

    Vinkkejä talven retkiruoanlaittoon

    Yksi parhaista asioista talven retkillä on ruoka. Voit syödä mitä vain...

    Lue lisää
  13. Ruokatermos

    Ruokatermos

    Haluaisitko ottaa kotoa mukaasi eväsrasian ja avata sen lounaalla nauttiaksesi lä...

    Lue lisää
  14. Ruoanlaittoa maakuopassa

    Ruoanlaittoa maakuopassa

    Maakuoppa on klassinen tapa laittaa ruokaa täällä pohjolassa; ruokaa valmis...

    Lue lisää
  15. Kantarelli-possupannua nuotiolla

    Kantarelli-possupannua nuotiolla

    Nopeasti valmistuva ja superhyvä resepti eräretkille

    Valmistusaineet

    400 g tuo...

    Lue lisää
« Edellinen
    Sivu
    1 / 7
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ulkona.Perillä.

Arkisia kokemuksia retkeilystä, välineistä sekä kohteista. Välinetestausta. Matkaraportteja Alpeilta, muualta maailmalta sekä Suomesta.