- Tilaa lahjat ajoissa! Ennen 20.12. tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi.
- Ilmainen toimitus Postin pakettiautomaatteihin ja toimituspisteisiin 23.12. saakka

Joulupukin aarreaitta

Lahjakortti

Pehmeät paketit naisille

Pehmeät paketit miehille

Kovat paketit

Kotimaiset lahjat

Lahjaideat lapsille

Kirjat

Ilmanen toimitus Jouluksi!

Jouluksi perille! Tilaa lahjasi viimeistään 20.12.

Pehmeät paketit naisille Show all Pehmeät paketit KampanjatJoululahjatPehmeät paketit

Pehmeät paketit miehille Show all Pehmeät paketit KampanjatJoululahjatPehmeät paketit

Kovat paketit Show all joulu2016-kovat nosto

Kotimaiset lahjat Show all joulu2016-Kotimaiset nosto

Katso Partioaitan lahjavinkit jouluksi 2016

Hanki joulun toivotuimmat paketit Partioaitasta. Joululahjat on helppo ostaa verkkokaupasta erityisesti silloin, kun tietää, mitä on ostamassa. Partioaitan valikoima on tänäkin jouluna pullollaan upeita ja toivottuja, lahjaksi sopivia tuotteita, jotka saavat sekä antajansa että saajansa hymyilemään. Lahjan antajana tiedät, mistä läheisesi pitää. Pehmeät paketit ovat toivottuja erityisesti kypsempään ikään ehtineiden keskuudessa. Nuoremmat sen sijaan arvostavat usein kovia paketteja, joissa voi olla melkein mitä vain suksista aktiivisuusrannekkeeseenKirjat ovat joka joulun suosikkeja, joista pitävät sekä nuoremmat että varttuneemmat kirjatoukat. Jos taas haluat säilyttää työpaikat Suomessa ja arvostat kotimaisuutta, suomalaiset lahjat sopivat arvomaailmaasi loistavasti.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi jouluostoksille Partioaittaan! Muistathan, että verkkokaupan lisäksi meillä on myös 16 myymälää eri puolilla Suomea. Katso myymälöiden sijainnit sivuiltamme: Partioaitan myymälät.

Tilaa 20.12. mennessä verkkokaupasta niin saat pakettisi varmasti perille ennen joulua. Pidennetty palautusaika verkkokauppaostoksille: vaihto- ja palautusoikeus 15.1.2017 saakka. Verkkokauppaostoksissa ilmainen toimitus kaikille tilauksille Postin pakettiautomaattiin ja toimipisteisiin 21.11. - 23.12.!