Koiran kanssa vaeltamaan - Oulu

Koiran kanssa vaeltamaan - Oulu

19.10. Oulun myymälässä Klubi-ilta aiheella koiran kanssa vaeltaminen. Illan vetää kokenut koiran kanssa vaeltaja Minna Lumirae, joka kuuluu Tampereen myymälän henkilökuntaan. Klubi-illat olivat erittäin suosittuja ja kysyttyjä keväällä. Lue alempaa kevään Klubi-iltojen palautteita ja katso kuvia kevään illoista.

Illan teemoja ovat:

Miksi lähteä koiran kanssa vaeltamaan.
Mitä vaeltaminen vaatii koiralta.
Missä ja milloin koiran kanssa voi ja kannattaa vaeltaa.
Valmistautuminen vaellukseen.
Varusteet, majoitteet ja muona.
Huolto vaelluksen aikana.
Talviretkeilyn erityisvaatimukset ja -varusteet.
Säännöt, vastuut ja käyttäytyminen vaelluksella.

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Oulu, Kirkkokatu 4, 90100 Oulu (katso Google-kartta)
Aika: 19.10. klo 19-21

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Palautteita kevään Klubi-illoista:

"Oltaisiin voitu puhua myös päivävaelluksista."

"Käytännön vankkoja kokemuksia."

"TYTTÖ porokoira oli ihana, videopätkät oli hyvä lisä."

"Oli oikein mukavaa, että vaikka iltama oli Partiaitan järjestämä ja puhuja myyjä Tampereelta, ei esityksessä näkynyt erityisesti "myyntituputus". Videot olivat hauska lisä ja oli hyvä nähdä erilaisia reppuja Lumon päällä, sekä kuvista minkälainen reppu taas ei sovi."

"Olin oikeastaan ottanut ihan hyvin selvää etukäteen näistä asioista, mutta oli hyvä saada varmennus että oikeasti tietää ihan hyvin. Hyviä vinkkejä sain ja hyvä kuulla kokemuksia."

"Pidin siitä, että ilta ei ollut partioaitan mainos-ilta, vaan puhuttiin asiasta ja ei keskitytty varusteiden mainostamiseen :)  Lumo-neiti oli ihana ja Minna varmasti tiesi mistä puhui. Vaeltamisesta varmasti riittäisi asiaa vaikka kuinka monen illan aiheeksi, mutta hyvin oli tiivistetty aiheen pää-asiat. Kaiken kaikkiaan mukava tapahtuma ja varmasti myös osallistumme muihin klubi-iltoihin. Toivottavasti niitä järjestetään myös jatkossa Porttipuiston liikkeessä!"

"Ne tuolit... Liikaa alkulitanioita tälle kohderyhmälle. Lyhyt tervetulotoivotus riittää, olemme kyllä kaikki uskollisia asiakkaitanne muutenkin."

"Varsinainen esiintyjä ja valmisteltu esitys olivat erinomaisia, mutta alussa olleet muiden alustukset olivat turhauttavia ja aikaa meni 15 minuuttia hukkaan. Lumo oli ihana."
- Kiitos palautteista! Yritämme jatkossa tiivistää alkusanoja ja pitää alun lyhempänä. Haluamme kuitenkin alussa esittäytyä sekä kertoa niin 365 Klubista kuin muista tärkeistä kuulumisista.

"Valkokangas ja projektori olisi voinut olla ylempänä sekä jonkinlainen pieni äänentoistolaite esiintyjälle."

"Alustajan ääni kuului juuri ja juuri. Äänentoistolaitteet voisi olla hyvä juttu. Alustajalla oli paljon omakohtaista kokemusta myös epäonnistumisista. Hyviä varoittavia esimerkkejä. Todella aito, hyvä esitys!"
- Kiitos palautteista! Emme juurikaan osanneet odottaa näin suuria yleisömääriä Klubi-iltoihimme, joten äänentoistoakaan ei kevään illoissa pahemmin ollut. Jatkossa pidämme huolen, että esiintyjän ääni kuuluu paremmin.

Kuvia kevään Klubi-illoista:

Vinkkejä koiran kanssa vaeltamiseen

Koira mukana vaelluksella

Mitä huomioida koiran kanssa vaeltaessa

Koira mukaan vaellukselle

Koiran kanssa vaellukselle

Koira vaelluksella

Kommentit