Showing 45 of 235
Valikko

Vihreämpi valinta

Aktiviteetti

Varusteet

 1. Garmin

  ETREX 20X GPS WESTERN EUROPE
  229,00 €
  Maksu erissä alkaen 13,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Etrex-sarjan keskimmäinen malli mahdollistaa jo karttojen käytön selkeällä värinäytöllä, valokuvanavigoinnin ja reitityksen (reititys vaatii reitittävän kartta-aineiston). Esiladattu Länsi-Euroopan Garmin TopoActive kartta, jossa korkeustiedot on varjostettu.

 2. Garmin

  ETREX 10
  129,00 €
  Maksu erissä alkaen 9,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  eTrex-sarjan uusi perusmalli sisältää olennaisimmat gps-toiminnot edullisessa paketissa. Reittipisteiden (autiotuvat, auton parkkipaikat, geokätköt) tallentaminen ja niihin suunnistaminen on helppoa!

 3. Garmin

  ETREX 30X GPS WESTERN EUROPE
  279,00 €
  Maksu erissä alkaen 14,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  eTrex-sarjan huippumalli lyö laudalta eTrex 20 -mallinkin lisäämällä peliin barometrisen korkeusmittarin ja elektronisen kompassin. Esiladattu Länsi-Euroopan Garmin TopoActive kartta, jossa korkeustiedot on varjostettu.

 4. Garmin

  GPSMAP 64S
  379,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kestävä ja erittäin monipuolinen laite, jossa yhdistyvät GPS, GLONASS, langaton yhteys sekä helposti auringonpaisteessakin luettava 2,6 tuuman värinäyttö!

 5. Garmin

  MONTANA 610
  579,00 €
  Maksu erissä alkaen 24,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kaksisuuntainen 4" värikosketusnäyttö, jota voi käyttää myös käsineet kädessä. Käyttäjä tietää aina, mihin on menossa, koska laite näyttää reittijäljen karttapohjalla. Laitteen mukana tulee yhden vuoden BirdsEye Satellite Imagery -tilaus.

 6. Garmin

  OREGON 700
  499,00 €
  Maksu erissä alkaen 21,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Erittäin herkkä GPS- ja GLONASS-kaksoissatelliittivastaanotto takaa haastavissakin ympäristöissä paremman suorituskyvyn kuin pelkkä GPS. Sisäänrakennettu Wi-Fi.

 7. Garmin

  OREGON 600
  399,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Uusi kestävä ja vesitiivis GPS Oregon -sarja – enemmän ominaisuuksia, enemmän tehoa ja kaikkien aikojen kirkkain auringossa luettava kosketusnäyttö Garmin-laitteessa.

 8. Garmin

  MONTANA 680
  629,00 €
  Maksu erissä alkaen 26,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kaksisuuntainen 4" värikosketusnäyttö, jota voi käyttää myös käsineet kädessä, 8 megapikselin digikamera ja yhden vuoden BirdsEye Satellite Imagery -tilaus.

 9. Garmin

  OUT-FRONT BIKE MOUNT
  39,90 €
  Maksu erissä alkaen 9,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Ohjaustankokiinnitys joka ei häiritse ajosuoritustasi. Laite on suoraan edessäsi, joten sen käyttäminen on helppoa ja turvallista!

 10. Garmin

  GPSMAP 64ST
  419,00 €
  Maksu erissä alkaen 19,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kestävä ja erittäin monipuolinen laite, jossa yhdistyvät GPS, GLONASS, langaton yhteys sekä helposti auringonpaisteessakin luettava 2,6 tuuman värinäyttö!

 11. Garmin

  DAKOTA 10
  289,00 €
  Maksu erissä alkaen 15,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kämmenen kokoisessa navigaattorissa kosketusnäyttönavigointi, erittäin herkkä GPS-vastaanotin ja HotFix®-satelliittiennuste yhdistyvät edulliseksi ja tehokkaaksi paketiksi.

 12. Brunton

  GET BACK
  89,00 €
  Maksu erissä alkaen 9,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kestävää tekoa oleva digitaalinen kompassi, mihin voi asettaa 3 reittipistettä näyttäen suunnan takaisin lähtöpisteeseen.

GPS-laitteet ovat yleistyneet viime vuosina huimaa vauhtia ja jonkinlainen GPS-navigaattori löytyy yhä useammin myös aikaansa seuraavan retkeilijän repusta. Retkeilyyn ja kaikenlaiseen muuhun ulkoiluun ja ulkona liikkumiseen tarkoitettuja GPS-laitteita on olemassa useita eri malleja käyttäjän tarpeista ja vähän kukkarostakin riippuen.

Parhaimmissa laitteissa on valtava määrä ominaisuuksia. Garmin Montana 610- mallissa on mm. suuri 4 tuuman kosketusnäyttö, jota on helppo lukea esim. auringonpaisteessa. Hieman edullisimmissa malleissa kuten Garmin GPSMAP 64st:ssa, ei ole kosketusnäyttöä, mutta muut ominaisuudet eivät juuri jätä toivomisen varaa. Garmin eTrex 30X GPS Western Europe on oiva esimerkki GPS-laitteesta, joka on helppokäyttöinen, kestävä ja luotettava, mutta silti hankintahinnaltaan edullinen GPS-navigaattori monipuoliseen retkeily- ja geokätköilykäyttöön. Siinä on mm. barometrinen korkeusmittari ja valokuvanavigointi ja se sopii mainiosti esim. paperittomaan geokätköilyyn.

Kunnollisen GPS-laitteen tulisi kestää ja sietää pölyä, likaa, kosteutta ja vettä. Sen tulisi olla myös ergonomisesti miellyttävä ja hyvin käteen sopiva. Pintamateriaalin tulisi olla hyvin kolhuja kestävä sekä sellainen, että laitteesta saa pitävän otteen, joka ei luista kosteammassakaan ympäristössä. Näytön tulisi olla riittävän suuri ja laadultaan niin hyvä, että ruudulta näkee myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Pitkä akun keston on myös toivottava ominaisuus seuduilla, joilla akun lataaminen ei helposti onnistu.

Käytät mitä kriteerejä tahansa GPS-laitetta ostaessasi, Partioaitan valikoimasta löytyy ratkaisu useimpiin käyttötarkoituksiin. Panostamme laatuun ja luotettavuuteen, jotta retkesi olisi mahdollisimman onnistunut.