Perillä!

Perillä!

Onneksi oppaalla on hyvin aikaa opetella rinteet ja reitit ennen ensimmäisten asiakkaiden saapumista. Tierran Cosmique-takki toimii mainiosti! Kerrospukeutumisessa on vielä hieman harjoittelemista. Luulin pakanneeni mukaan toisen merinovillapaidan, jotta olisin voinut vaihtaa fleecen siihen mikäli tulisi kuuma, mutta ryhtyessäni vaihtamaan paitaa huomasin pakanneeni mukaani paidan sijasta pitkät kalsarit. Täytynee vielä vähän treenata…

Kuvassa eturivin skimbahanskat: Hestran Army leather Gore Tex-käsineet. Rinteessä, ja etenkin hississä on hyvä että kaikki irtonaiset objektit, kuten käsineet, puhelimet, kamerat yms. on kiinnitetty karkuremmeillä skimbaajaan. Näissä Hestroissa on mukavat elastiset remmit, jotka saa myös halutessaan pois. Gore-kalvon ansiosta hanskat ovat veden- ja tuulenpitävät. Raportoin lämpöominaisuuksista heti kun sää vähän kylmenee.

Kommentit