Ski mountaineering

Ski mountaineering

Kevät = parasta aikaa alpeilla. Ylhäällä voi hyvällä tuurilla laskea puuteria ja alhaalla laaksossa kiivetä kalliota. Alppikiipeilyreitit eivät ole olleet parhaassa mahdollisessa kunnossa tänä keväänä, joten pääasiallisesti tuli käytyä hiihtämässä ja kalliota halaillessa. Se on erikoinen homma, että sitä voi käydä laskemassa melko haastavan mäen ja se pelottaa vähemmän kuin köydellä kallion kiipeäminen. Hyvän ystäväni sanoja lainaten: ”Miten susta voi lähtee noin korkea ääni” . Hah, en tiedä mutta sen tiedän että mikään ei ole pelottavanpaa kuin tippuminen.

Makiaa hommaa.

Tässä muutama video parista hienosta päivästä. Olen niin lahjakas kirjoittaja, että on ehkä parempi katsoa noi videot niin pääsee paremmin hajulle mitä tää on.

/

Kiitos mikulle vielä hienoista päivistä . Ens vuonna lisää.

Kommentit