Käyttökokemuksia Fenix BT-10 -lampusta / Eero T, loppuraportti

Käyttökokemuksia Fenix BT-10 -lampusta / Eero T, loppuraportti

Haimme Facebookissa Fenix BT10 -pyörälampun testaajia, ja saimme paljon hyviä hakemuksia. Tässä Eero Tolosen loppuraportti lampusta.

Fenix BT10 -lamppu on mainion oloinen, helppo kiinnittää, kestävän tuntuinen ja erittäin helppo käyttää myös hanskat kädessä. Niin sanottu kaksoisvalokeila on hyvä, vaikka olisihan hyvä valokeila ollut myös leveä spotti ja silti hyvä hajavalo. Mutta pyöräilyyn oikein mainio valokeila.

Johtoa on tarpeeksi, mutta liitokset eivät ansaitse kehuja. Lumilight-otsalamppua jo vuoden käyttäneena suosittelen ottamaan mallia kyseiseltä merkiltä liitoksien toteutukseen. Patterin kesto on patterikäyttöiselle lampulle hyvä, olisin voinut olettaa virran loppuvan nopeamminkin. Tosin pakkasella patterit valetyhjenevät eivätkä pyöritä lamppua täydellä teholla, mutta minä niin sanotusti annan sen pattereille anteeksi. Lamppua olisikin parasta pyörittää 18650 lion -akuilla.

Olen tykännyt käyttää lamppua, ja aion käyttää sitä jatkossakin pyöräilessä. Koloisille teille yritän saada liitokset pitäviksi teipillä, mutta tähän mennessä ongelman havaittuani olen ajellut suosiolla tasaisemmilla alustoilla.

Kommentit