Karvan seikkailut 5

Karvan seikkailut 5

Moi. Aurinkoiset terveiset Costa Ricalta. On taas aika vierähtäny ja hieman hävettää, että en ole kirjottanu mitään. Aloitetaan taas siitä mihin on viimeksi jääty, eli kirjotin jutun viimeksi Col de Verten laskusta ja siitähän tuli video, joka kiersi Suomea Vapaalasku-elokuvakiertueella.

Kiitos vielä Miku, Pekka ja Mikko, että sain olla mukana tekemässä jotain noin huikeeta.

Sehän onki jo menneen talven lumia, pojat touhuavat jo vaikka ja mitä omilla tahoillaan. Tässä Mikun (Mika Merikanto) video tältä talvelta 2014.

 

Ja Mikun uusi blogi  http://mikumerikanto.blogspot.ch/

En uskalla edes kuvitella mitä mies suunnittelee tällä hetkellä. Kyllä kaipaan ja rehellisesti on hieman ikävä vuorille, vaikka ei Costa Rican paratiisissa, Santa Teresassa ole mitään vikaa, päinvastoin aivan mahtavaa. Tuntuu pitkästä aikaa, että on palautunut kunnolla kaikesta tekemisestä. Kyllä aurinko parantaa. Surffi harjoittelusta sitte myöhemmin =) En ala tällä kertaa kirjoittamaan sen kummemmin mitä täällä tapahtuu.

Karva Costa Ricalla Palmupuiden katveessa

Riippumatossa

Auringonlasku

 

Yritän kaivaa muistilokeroitani viime kesän lopusta ja syksystä, ei mikää ihan helppo homma. Kesähän meni taas ihan perinteisesti töitä tehdessä, velkoja maksellessa, treenatessa ja uutta reissukassaa tienatessa. Siinä ei aikaa paljon jää perus”humputteluun”. Mielessä oli tehdä parin kuukauden reissu Chamonixiin ja yrittää tulla paremmaksi kiipeilijäksi. Syyskuun alkupuolella pääsin lähtemään reissuun mieli innosta pinkeänä. Samoin kuin edellisenä syksynä olin vähän myöhässä liikkeellä ja kelit alkoi olemaan aika vaihteleviä kalliokiipeilyä ajatellen eikä alppikiipeilyolosuhteetkaan olleet parhaimmat mahdolliset. Hienoja seikkailupäiviä kuitenkin. Kiitos Sampo, Juha ja Petri.http://dream4real.livejournal.com/3500.html Petrin seikkailukertomus.

Tyttöjen kanssa seikkailemassa Cosmique-harjanteella.

Cosmique-harjanteella Cosmique-harjanne

Alpit

 

Lokakuun käännöksiä Aiguille du Midillä. http://www.epictv.com/media/podcast/ski-october-|-so-freaking-extreme-ep-8-/258232?header_b=1

Sekalainen kuvasarja kaikenlaisesta kiipeilystä.Kommentit