Palveleva Partioaitta Hämeenkadulla

Palveleva Partioaitta Hämeenkadulla

Hämeenkadulla, aivan kaupungin sydämessä sijaitseva Partioaitta, on palvellut ulkoilmaväkeä ja partiolaisia jo 60-luvulta saakka. Alkuun Hämeen Partiokauppana tunnettu myymälä on sijainnut tiettävästi ainakin kolmessa eri osoitteessa. Viimeiset reilut kaksi vuotta myymälä on sijainnut Keskustorin kupeessa Kauppahallia vastapäätä. Muutos Klingendahlin teollisuuskiinteistön savupiipun varjosta Tampereen pääkadulle on muokannut piskuisesta Partiokaupasta edustavan, elämyksellisen ja muiden kansainvälisten ketjujen sekaan hienosti istuvan liikkeen, jossa palvelu pelaa.

Myymälän asiakaskunta koostuu tamperelaisista laidasta laitaan. Keskeisen sijainnin ansiosta on ollut ilo huomata monien satunnaisten ohikulkoijoiden astuvan ovesta sisään ja ihailevan monipuolista valikoimaa. Jotkut ovat voineet jopa saada kipinän ulkoiluun! Vuosien saatossa on myös kertynyt valtava määrä kanta-asiakkaita. Heidän kanssaan on mukava vaihtaa kuulumiset, ja asiakkaallekin on helppoa tulla myymälään, kun vanha tuttu myyjä osaa neuvoa henkilökohtaisesti sopivat ja oikeat varusteet. 

Viikonloppuna saamme kokea jälleen mahtavia muutoksia, sillä Suomen ensimmäinen Fjällräven Brand Corner avaa ovensa myymälän tiloissa lauantaina 28.3. Myymälän alakertaan on rakennettu Fjällrävenin Shop-in-Shop-konseptin mukainen Fjällräven-kauppa ja myös yläkertaa on remontoitu. Odotamme uutta Brand Corneria malttamattomina!

Tampereen Partioaitan ja Fjällräven Brand Cornerin sisustusta

Tampereen Partioaitan ja Fjällräven Brand Cornerin sisustusta

Tampereen Partioaitan ja Fjällräven Brand Cornerin sisustusta

Fjällräven-asiantuntijat

Aivan uusi konsepti, Fjällräven Brand Corner, avataan lauantaina ensimmäisenä Suomessa Tampereen Hämeenkadun Partioaittaan. Myymälästä löydät asiantuntevaa palvelua ja Suomen laajimman valikoiman upeita Fjällräven-tuotteita.

Tampereen Partioaitan myymäläpäällikkö Henna RantanenTampereen Hämeenkadun Partioaittaa luotsaa myymäläpäällikkö Henna Rantanen yhdessä asiantuntevan henkilökunnan kanssa. Koko henkilökunta on saanut lisäkoulutusta Fjällrävenin tuotteista, joten he ovat todellisia eksperttejä mitä tulee brändin valikoimaan. Myymälästä löytyy nyt myös ompelupalvelu, mikäli on tarvetta vaikka housujen lyhentämiseen. Fjällrävenillä ei ole Suomessa omaa itsenäistä myymälää, mutta maailmalla se on avannut putiikin mm. New Yorkiin, Amsterdamiin ja Osloon.

Hämeenkadun Brand Cornerissa tullaan näkemään mm. retkeilytakkeja ja -housuja, vapaa-ajan vaatteita, reppuja ja laukkuja sekä muita varusteita. Tuotteista on saatavilla myös sellaisia värejä, mitä muualta ei välttämättä löydä. Brand Cornerilla ei ole vaikutusta myymälän yläkerrassa olevaan Partioaitan perusvalikoimaan, vaan tuotteita löytyy sieltä yhtä laajasti kuin aikaisemminkin.

Pitkän linjan ammattitaitoa ja partiokauppahistoriaa myymälässämme edustavat Mika, Minna, Anne, Joona, Hanna ja Henna. Silloin tällöin kuvissa vilahtavat myös Raine, Taimi ja Lotta.

Kommentit