Pitkällä rannalla

Pitkällä rannalla

Reppuun pakataan voileipiä, mehua ja kaurakeksejä, lapsille jalkaan kumpparit ja suunnaksi otetaan pitkä ranta. Tämän helpompaa iltapalaa ei voi olla, oikeastaan tämä on jo perinne Norjan mökillä. Nyt lasten ollessa isompia matka taittuu nopeasti eikä kukaan juurikaan kupsahtele heinikossa kuten vielä pari vuotta sitten. Rannalla otetaan alkulämmöt aaltoja jahtaamalla; aikuisten suurin huolenaihe on kumppareiden varren riittämättömyys. Tällä kertaa kukaan ei kumminkaan kastele sukkiaan, vain lahkeet.

Alkupalat nautitaan rannan varvikko matolla ja pääruokana tarjoiltava makkara odottaa grillaamista mökillä. Paluumatkalla vaihdetaan vielä päivän kuulumiset lampaiden kanssa. 

Pitkällä rannalla

Pitkällä rannalla

Pitkällä rannalla

Pitkällä rannalla

Kommentit