Käyttökokemuksia Keen Uneek -sandaaleista

Käyttökokemuksia Keen Uneek -sandaaleista

 Asiakkaiden käyttökokemuksia Keen Uneek -sandaaleista

Johanna Uusi-Uitto

Sain aivan mahtavat Keen Uneek sandaalit testikäyttöön. Laitoin pinkit sandaalit heti jalkaani, kun hain ne matkahuollosta. Ensi alkuun tuntui vaikealta saada sandaaleja jalkaan, en löysännyt pikalukitusnauhoja riittävästi. Sandaalien takaremmiä ei voi säätää. Nyt viikon kokeilun jälkeen sandaalit sujahtavat jo mukavasti jalkaan, muuten ensivaikutelma sandaaleista oli positiivinen.

Keen Uneek sandaalit myötäilevät nyörirakenteen johdosta hyvin jalkaa, sandaali on mielestäni erittäin tukeva ja niillä voi melkein jopa juosta. Sandaalin pohja on pitävä, mutta kuitenkin sopivan pehmeä paljaalle jalalle. Pinkissä ja turkoosissa värivaihtoehdossa sandaalin pohja on osittain valkoinen, kosteahkolla nurmikolla liikkuessani sandaalin reunat hieman likaantuivat, mutta näinhän käy tietysti kaikille jalkineille.

Keen-sandaalit testissä

Olen käyttänyt Keen Uneek sandaaleja nyt testiaikana kävelylenkillä metsäpolulla, pienet kävyt ja puun juurakot eivät ole haitanneet menoani. Yhden päivän vietin isossa ostoskeskuksessa sandaalit jalassani ja hyvältä ne tuntuivat kovalla betonilattiallakin. Hiekkatiellä liikuttaessa sandaalit ovat erittäin oivat menopelit kesäkuumalla kelillä.

Voin tämän kokeilun myötä suositella Keen Uneek sandaaleja kaikille, parasta sandaaleissa on käyttömukavuus jalalle sekä sandaalien hauska ja nuorekas ulkonäkö. Sandaaleja voi myös käyttää sukkien kanssa, jalat eivät hikoile näissä sandaaleissa ja kuitenkin nyörirakenne sandaaleissa saa aikaan tukevuuden ja joustavuuden jalkineen sivuttaissuunnassakin. Keen Uneek sandaalit käyvät niin urheilu- kuin vapaa-ajanvaatetuksenkin kanssa yksiin.

Kiitos Partioaitta, että pääsin kokeilemaan upeita sandaalejanne!

Heli Jonninen 

Odotus - Innostus - Ihastus

Naisellinen pinkki-lila väriyhdistelmä on ihastuttava, luo tyttömäisen kevyen tunteen käyttäjälle. Sandaalit tuntuvat jalassa kevyeltä. Sandaaleissa yhdistyy tukevuus, hengittävyys ja joustavuus. Kenkä mukautuu täydellisesti jalan rakenteeseen, pysyy tukevasti paikallaan ja joustaa liikkeen mukaisesti. Astuessa tunnen maanläheisyyden askel askeleelta. Askel tuntuu yhtä pitävältä sateisen Suomen suven kastelemilla kivisillä metsäpoluilla kuin hyvin huolletuilla ulkoilureiteillä. Sandaalit sopivat rentoon ulkoiluun patikoidessa metsäpoluilla, veneillessä, kävelyillä ja sporttisempaan kaupunkipukeutumiseen.

 Keen-sandaalien testausta

Kesäisen kevyttä taivallusta takana :-)

 

Sami Tuomola

Ensi"puraisu" kengistä oli WOW. Ja ei se muuttunut. Eli jalkaan tuntui heti ensihetkestä sopivalta ja tukevalta vaikka olikin pykälää isommalla numerolla. Eli suosittelen että ottaisi puoli kokoa isommat kuin jalka on. Käyttökohteena oli kallioinen ja kivinen saari, märkä ja kuiva lasikuituvene kumiponttooneilla. Pito oli ennakkoluuloista huolimatta erinomainen. Ainoa liukas oli märkää, hieman vanhempaa terassilautaa vasten jossa olikin käveltävä varoen. (Eihän siinä todellisuudessa pidä kuin nastat). Lasikuitu ja kumipinnalla pito oli loistava. Suosittelen siis veneilykäyttöön erittäin paljon.

Kengät oli ilmavat(luonnollisesti), suht kevyet ja miellyttävät jalalle. Jalkaan saaminen oli hieman hankalaa näin 115kg suhteellisen iso mahaiselle. Mutta kun kengät kerran jalkaan laittoi, ei niitä tarvinnut ottaa pois koko päivänä. Eli siis jalka ei väsynyt.

Itsellä lättäjalat ja jalkapohjista(molemmista) leikattu kasvaimet pois. Edes leikkausarpea ei kenkä häirinnyt.

 

Kommentit