/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Outward Bound Finland

    Outward Bound Finland ry on Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämä valtakunnallinen nuorisotyön palvelujärjestö. Tuemme nuorten kasvua ja koulutamme kasvatusalan ammattilaisia järjestämällä kursseja elämyspedagogiikasta, seikkailullista kasvatuksesta ja kokemuksellisesta oppimisesta. Retkemme ovat suunnattu kaikille seikkailumielisille, jotka haluavat kehittää ja haastaa itseään sekä nautiskella upeasta luonnosta. Toimintamme on avointa kaikille. www.outwardbound.fi 

    Edut 365-klubilaisille

    Partioaitan 365-klubin jäsenet saavat 10 % alennusta kaikista Outward Bound Finlandin alla olevista kursseista. Tarkemmat ohjeet edun hyödyntämiseen ilmoittautumissivuilla. 

    Koskimelonnan ABC ja E

    6.-7.6.2020 Ahvio, Kymijoki

    Haluatko oppia harrastamaan koskimelontaa itsenäisesti helpoissa koskissa ja virtaavissa vesissä? Koskimelonnan peruskurssilla harjoittelemme henkilökohtaisia melontataitoja, koskimelonnan perustekniikoita ja turvallisuutta. 

    Lue lisää ja ilmoittaudu 1.5. mennessä »

    Yöttömien öiden kajakkivaellus Lyngenissä

    27.6.-4.7.2020 Lyngen, Norja

    Koe meri, erämaa ja arktinen kesä kajakista käsin. Kuuden päivän mittainen elämyspedagoginen kajakkivaellus Norjan Lyngenissä kulkee Euroopan hulppeimpien rantaviivojen ja majesteettisten vuorien ja jäätikkönäkymien keskellä.

    Lue lisää ja ilmoittaudu 1.6. mennessä »

    Lofootit kajakilla vaeltaen

    11.-18.7.2020 Lofootit, Norja

    Kajakkiretki Norjan Lofooteilla on elämyspedagogisella otteella opastettu kuusi päiväinen merimelontaretki. Reitti kulkee Öksfjordenin perukasta Lödingenin saaristoon asti. Lödingenin saaristo on saaristomeren oloinen pienten ja keskisuurten matalien saarten sokkelo Norjan rannikon ja Lofoottien pääsaarten välissä.

    Lue lisää ja ilmoittaudu 8.5. mennessä »

    Ruijan kajakkivaellus

    24.7.-2.8.2020 Ruija, Norja

    Ruijan kajakkivaellus on elämyspedagogisella otteella opastettu melontakurssi, joka sijoittuu henkeäsalpaaviin Pohjois-Norjan maisemiin. Kurssilla pääset harjoittelemaan henkilökohtaisia melonta- ja retkeilytaitoja ja haastamaan omat taitosi Austhavet:n syleilyssä.

    Lue lisää ja ilmoittaudu 10.6. mennessä »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite