/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365-klubin eräoppaat

    Esittelyssä 365-klubin eräoppaat

    Teemu Suominen

    Olen Teemu, ulkoilun ammattilainen Helsingistä. Viidentoista vuoden musiikkibisnesuran jälkeen vaihdoin keikkabussit vuoristomaisemiin ja 365-klubin oppaana olen toiminut sen perustamisesta lähtien. Opastan päätoimisesti ympäri vuoden ja yleensä toimistonani toimii Ruotsin vuoret. Työskentelen 365-klubin lisäksi Matkatoimisto Aventuran matkanjohtajana ja klubilaisia vien vuosittain Ruotsin lisäksi myös mm. Grönlantiin.

    Vapaa-aikani vietän senkin pääasiassa vuorilla, talvisin skinnaillen Lapissa ja Itävallassa ja keväät ja syksyt kiipeän mieluiten Nepalissa. Lopun aikaa minut löytää varsin todennäköisesti Utön rantakallioilta tuijottamasta merta.

    Silja Vuohensilta

    Olen Silja Vuohensilta, ja olen toiminut 365-klubioppaana nyt kaksi vuotta. Olen koulutukseltani luonto-ohjaaja ja opettaja, ja minulla on myös Suomen kanoottiliiton melonnanohjaaajan pätevyys. Asun Nurmijärvellä mieheni ja kahden koiramme kanssa, ja harrastan luontoliikuntaa sen kaikissa muodoissaan.

    Innostukseni luonnossa liikkumiseen syttyi jo lapsena. Vietin paljon aikaa lähimetsässä, ja muistan kuinka eräänä päivänä havaitsin ilveksen hahmon istuvan suuren männyn oksalla. Hiivittyäni hiljaa lähemmäs ilves osoittautuikin huuhkajaksi sen hypättyä suurille siivilleen suoraa yläpuolellani. Huuhkajan yllätyksellinen ja mystinen ilmestys jätti lähtemättömän vaikutuksen pienen tytön mieleen. Minut valtaa edelleen sama ihastus ja innostus, kun pääsen näkemään lintuja ja villieläimiä, olivat ne sitten takapihan tiaisia tai pohjoisen kairan metsälintuja, ja tämä kaipuu villieläinten ja lintujen pariin vie minut luontoon yhä uudelleen ja uudelleen.

    Opiskelin Luonto-ohjaajaksi Joensuussa valmistuen vuonna 2012. Jatkoin silloin vielä opiskelujani Helsingin yliopistossa valmistuen kasvatustieteen maisteriksi 2017. Ehdin lopulta tehdä opettajan töitä vain vuoden päivät ennen kuin kaipuuni luontoon yltyi kestämättömäksi, ja päätin perustaa yritykseni Luontokaipuun. Luontokaipuun tavoitteena on parantaa niin muiden, kuin itsenikin luontokaipuu. 

    Anu Usvasalo

    Moi klubilaiset!

    Olen 365-klubin retkiopas Anu, laajan vaellus- ja retkeilytaustan omaava lääkäri Espoosta. Olen myös koulutettu erä- ja luonto-opas. Viihdyn tunturissa, metsissä ja merellä, patikoiden, pyöräillen ja meloen.

    Hienoa luontoa ja luonnon kiinnostavia ilmiöitä löytyy ihan läheltäkin, kun malttaa katsoa. Toiveenani onkin retkeillä klubilaisten kanssa Suomen ja naapurimaiden kiehtovissa kohteissa, matalalla kynnyksellä, aloittelijoillekin sopivilla retkillä. Tavoitteena on jättää hetkeksi arjen ainainen suorittaminen ja keskittyä luonnossa olemiseen ja siitä oppimiseen. Retkeilyn turvallisuus on lähellä sydäntäni, ja sen osalta pyrin viljelemään pieniä opinjyviä retkilläni. Ja saan aina oppia myös uutta muilta retkeläisiltä. Ryhmässä on voimaa, lähdetään siis porukalla retkille!

    Mia Sinisalo

    Olen Mia Sinisalo, erä- ja luonto-opas, melonta- ja pyöräilynohjaaja. Vien klubilaisia luontoon liikkumaan ja rauhoittumaan. Iso osa retkistä ja vaelluksistani tehdään meloen, pyörällä tai hiihtäen. Patikkaretket tehdään poluttomassa maastossa erämaisissa olosuhteissa.

    Päivä-, ilta- ja viikonloppuretkeni ovat matalankynnyksen tapahtumia, jotka sopivat myös ensikertalaisille ja aloitteleville retkeilijöille pysähdyspaikoiksi kiireisen arjen keskellä. Lähde kanssani kokeilemaan uusia lajeja tai istumaan kaakaon ääreen tulille.

    Haluan tarjota 365-klubilaisille retkilläni mieleenpainuvia luontoelämyksiä: hätkähdyttäviä maisemia, eeppisiä leiripaikkoja ja yhteydentunnetta luonnon kanssa. Siksi järjestän retkiä paikkoihin, jotka ovat itselleni rakkaita ja merkityksellisiä. Retkillä on tärkeää myös mukava tunnelma, hyvä seura ja kannustaminen.

    Maritta Vasarinen

    Moi.

    Olen Maritta, Partioaitta 365-klubiopas, yli 20 vuoden retkeily- ja vaelluskokemuksen omaava erä- ja luonto-opas. Vuosien liike-elämän jälkeen haluisin vaihtaa rakkaan harrastukseni elämäntavaksi ja viettää enemmän aikaa luonnossa, niinpä perustin oman yritykseni TunneLuonto ja ryhdyin päätoimiseksi eräoppaaksi. 

    Vien 365-klubilaisia hiihtäen ja vaeltaen Suomen kauneimpiin maisemiin, kesällä myös Norjan ja Ruotsin puolelle. 

    Vapaa-aikani kuluu metsissä ja tuntureilla samoillen, hiihtäen, vaeltaen, pyöräillen, koirien sekä perheeni ja ystävien kanssa. Omat mieleenpainuvat reissut olen tehnyt Suomen Lapin lisäksi esimerkiksi Grönlannissa, Huippuvuorilla sekä Alpeilla huiputtaessani 4tonniset Gran Paradison ja Mont Blancin.

    Arvomaailma, joka ohjaa toimintaani ovat luontoa arvostaen, vastuullisesti toimien ja turvallisuus edellä. Haluni on saattaa ihmiset lähemmäksi luontoa ja tavoitteeni on jättää teille pysyvä luontojälki sydämeen.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite