/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hae Ympäristöbonuskohteeksi

    Vuoden 2023 Ympäristöbonuskohteiden haku on päättynyt - kiitos kaikista hakemuksista!

    Onko teillä tiedossa ympäristön suojeluun tai lapsiin, nuoriin, vanhuksiin tai yhteisvastuuseen liittyviä kohteita projekteja tai hankkeita? Partioaitan Ympäristöbonus auttaa. Vuoden 2023 Ympäristäbonuskohteiden haku on päättynyt 12.9.

    Vuoden 2023 kohdehaku on päättynyt 12. syyskuuta

    Partioaitan Ympäristöbonusta on jaettu vuodesta 2016 alkaen. Vuoden 2021 kokonaispotti yli ennätykselliset 163 546 euroa. Ympäristöbonus kertyy Partioaitan 365-klubin jäsenten tekemistä ostoksista: 1 % jokaisesta klubiostoksesta.

    Vuoden 2023 kohteiden haku oli voimassa 15.8-12.9.2022. Hakemuksista Partioaitan sisäinen raati valitsee 10-12 lopulliseen äänestykseen, joista Partioaitan 365-klubin jäsenet äänestävät loppuvuodesta Ympäristöbonuksen saajat vuodelle 2023. Valitut kohteet julkistetaan tammikuussa 2023.

    Ympäristöbonusta voivat hakea voittoa tavoittelemattomat, poliittisesti sitoutumattomat yhdistykset ja järjestöt, jotka toiminnallaan edistävät luonnon hyvinvointia ja monimuotoisuutta tai ihmisten suhdetta luontoon.

    Usein kysyttyjä kysymyksiä

    Miten haen?

    Jos teillä on käynnissä tai alkamassa ympäristönsuojeluun tai luonnon hyvinvointivaikutuksia lisäävään tarkoitukseen tähtäävä projekti – hakekaa. Hakulomake avautuu elokuussa tällä sivulla partioaitta.fi/365klubi/ymparistobonus/hae-kohteeksi. 

    Ketkä voivat hakea?

    Kaikki voittoa tavoittelemattomat järjestöt, säätiöt ja yhdistykset, jotka toimivat luonnon ja ympäristön suojelemiseksi. Ja mahdollistavat luonnon hyvinvointivaikutukset ja luontosuhteen lapsille, vanhuksille, nuorille tai erityisryhmille.

    Ketkä eivät voi hakea?

    Kaupalliset organisaatiot

    Konferenssit

    Poliittiset toimijat

    Tapahtumatoimijat tai festivaalit

    Edellisen vuoden valitut kohteet eivät voi hakea uudestaan seuraavana vuonna.

    Koska voimme hakea?

    Haku järjestetään vuosittain elo-syyskuussa ja hakulomake avautuu tällä sivulla partioaitta.fi/365klubi/ymparistobonus/hae-kohteeksi.

    Voimmeko hakea Ympäristöbonusta useampaan projektiin samanaikaisesti?

    Yksittäinen järjestö, yhdistys tai säätiö voi hakea Ympäristöbonusta kerrallaan vain yhteen vuosittaiseen projektiin.

    Kuinka suurta rahasummaa voimme hakea?

    Voitte hakemuksessanne määritellä, mitä tekisitte saamallanne erisuuruisella rahasummalla. Mutta jokaisen hakujakson lopussa myönnettävä lahjoitus varmistuu kuluneen vuoden kertyneen Ympäristöbonuksen sekä 365-klubin äänestyksen mukaan.

    Koska saamme Ympäristöbonuksesta kertyneet rahat itsellemme?

    Ympäristöbonuksen saajat nimetään vuotta ennen kuin ympäristöbonus lahjoitetaan. Kun tulette nimetyksi Ympäristöbonuskohteeksi esimerkiksi tammikuussa 2023, annetaan lahjoitus seuraavan vuoden tammikuussa 2024. Huomioikaa tämä myös hakemuksessa ja projektissanne. Esimerkiksi jos olette Ympäristöbonuskohde vuonna 2023, saatte rahat alkuvuodesta 2024 ja voitte käyttää ne lahjoitusvuonna alkavaan projektiin.

    Keneen voin olla yhteydessä koskien hakemustamme?

    Jos tarvitset apua hakemuksenne kanssa, ole yhteydessä partioaitta@partioaitta.fi.

    Kuinka monta projektia valitaan Ympäristöbonuksen saajiksi vuosittain?

    Valitsemme vuosittain 3-5 Ympäristöbonuskohdetta.

    Mistä saan tietää, onko oma kohteemme tullut valituksi?

    Kaikki ne projektit, jotka ovat hakeneet Ympäristöbonuskohteeksi, saavat haun edistymisestä tiedon syys-lokakuussa.

    Miten äänestäminen tapahtuu?

    Partioaitan raati tekee ennakkovalinnan syyskuussa ja 365-klubilaiset äänestävät kohteita marras-joulukuussa. Äänestyksessä olleille kohteille kerrotaan tuloksesta alkuvuodesta ja uudet kohteet julkistetaan sen jälkeen.

    Koska Ympäristöbonus jaetaan?

    Ympäristöbonus jaetaan joka vuosi tammikuussa. Vuoden 2023 keräyskohteille Ympäristöbonus lahjoitetaan alkuvuodesta 2024. 

    Mitä meiltä odotetaan, jos saamme Ympäristöbonusta?

    Teidän tulee aktiivisesti edistää hanketta tai projektia, jolle Ympäristöbonusta on myönnetty. Teidän tulee kertoa Partioaitalle hankkeen etenemisestä ja tuloksista, kun projekti on saatu päätökseen. Teidän tulee antaa selvitys, miten hankkeeseen lahjoitetut varat on käytetty. Toimittaa Partioaitalle sen eri some-kanaviin soveltuvaa materiaalia: kuvia, tekstejä, tapahtumakuvauksia ja videoita.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite