« Takaisin sivulle 365 Klubi

Lainaa retkeilytuote ilmaiseksiLainaa tuote ilmaiseksi koekäyttöön!

Tarjoamme klubilaisille ilmaista retkeilytuotteiden lainausmahdollisuutta osasta myymälöistämme! Lainattavana on telttoja, riippumattoja, keittimiä ja kaasuja sekä rinkkoja.

Lue lisää lainauksesta myymälöissämme

Lainaa retkeilytuote ilmaiseksi Hotelli NuuksiostaLainauspalvelu Hotelli Nuuksiossa

Tarjoamme yhdessä Hotelli Nuuksion kanssa 365 Klubin jäsenille upean mahdollisuuden kokeilla retkeilyvälineitä luonnossa.

Lue lisää lainauksesta Hotelli Nuuksiossa

Vahaa vaelluskenkäsi tai G-1000-vaatteesi myymälöissämmeVahaa kenkäsi ja G-1000-vaatteesi myymälässämme

Myymälöidemme tuotehoitopisteillä voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta. Tarjoamme vahaa ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään. Voit halutessasi jättää G-1000-vaatteesi meille vahattavaksi. Takin vahaus maksaa 20 euroa ja housujen vahaus maksaa 15 euroa myymälöissämme.

Etsi lähin myymäläsi

Klubi-illat, retket ja vaellus klubilaisilleAsiantuntijailtoja ja koulutuksia

Klubi-illoissa saat ainutlaatuista opetusta ja inspiraatiota ulkoiluun ja pääset oppimaan kokeneilta asiantuntijoilta. Retkillä pääset käytännössä kokeilemaan retkeilytaitoja! Tapahtumissa voi helposti tutustua samanhenkisiin ihmisiin.

Katso tapahtumakalenteri

KlubitarjouksetKlubitarjoukset

Vaihtuvia tuotetarjouksia klubilaisille. Ajankohtaiset tarjoukset näet Klubitarjoukset-sivulla. Tilaamalla uutiskirjeemme saat aina tiedon uusista tarjouksista!

Katso tarjoukset

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

365-lehti | Ympäristöbonus | Tapahtumat | Klubitarjoukset | Edut partnereilta