« Takaisin sivulle 365 Klubi

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut

Haluamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia lähteä nauttimaan luonnosta ja ulkona olemisesta. Innoissamme ja ylpeänä haluamme esitellä vuoden 2017 yhteistyökumppanit ja heidän tarjoamansa edut!

Liittyessäsi 365 Klubiin saat sähköpostin, jolla voit tunnistautua yhteistyökumppaniemme luona. Etukäteen varatessasi muista mainita kuuluvasi 365 Klubiin, tarkemmat ohjeet löytyvät yhteistyökumppanin tarjoaman edun kohdalla. Jos et ole saanut sähköpostia, tai olet hukannut sen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja uusista yhteistyökumppaneista ja eduista 365 Klubin jäsenille sähköpostitse.

Cafe Kuusijärven jäsenedutCafe Kuusijärvi

Vantaan suosituimmalla ulkoilualueella toimiva Cafe Kuusijärvi tarjoaa klubilaisille alennusta keittolounaasta ja saunasta.
Lue tarkemmin ja käytä edut hyväksesi!

Pyhän jäsenedutPyhä

Pyhän ihanat ihmiset tarjoavat erilaisia alennuksia ja etuja Pyhän tapahtumissa ja hiihtokoulussa.
Lue tarkemmin ja käytä edut hyväksesi!

Lodg 67N Ylläksen jäsenedutLodge 67°N Ylläs

Ystävälliset ja avuliaat uudet ystävämme Äkäslompolossa tarjoavat alennusta majoituksessa, johon kuuluu myös lumikenkien ja fatbike-pyörien lainausmahdollisuus!
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!

Matkatoimisto Aventuran jäsenedutMatkatoimisto Aventura

Klubimatka uusien ja vanhojen ystävien kesken elokuussa Islantiin! Oppaana kaikkien rakastama Teemu Suominen.
Lue tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan ainutlaatuiselle matkalle!

Matkatoimisto Mandalan jäsenedutMatkatoimisto Mandala

Kevään ja syksyn Mandalan myymäläkiertueet osoittivat, että vaellusmatkoille on selvästi kysyntää ja kiinnostusta. Mahtavat tyypit Mandalassa haluavat siten tarjoavat alennuksia ryhmämatkoista.
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!

Outward Bound Finlandin jäsenedutOutward Bound Finland

Asiantunteva ja mukava. Siitä tunnistaa hyvän oppaan. Reiluina kavereina he tarjoavat alennuksia kursseista ja retkistä.
Lue tarkemmin ja käytä edut hyväksesi!

Hotelli Nuuksion jäsenedutHotelli Nuuksio

Retkelläkin on mahdollista nautiskella. Hotelli Nuuksion väki tarjoaa erikoishintaan erilaisia retkeilypaketteja, joiden avulla luonnosta pääsee nauttimaan mukavasti.
Lue tarkemmin ja käytä edut hyväksesi!

Hotel & Spa Resort Järvisydän Saimaan jäsenedutHotel & Spa Resort Järvisydän Saimaa

Lähde nauttimaan ja virkistäytymään vieraanvaraisten järvisydänläisten kestitsemäksi ja aistimaan luonnon monimuotoisuutta. Tarjous majoituksesta klubilaisille.
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!

Bike Hotel Concept Iso-Syötteen jäsenedutBike Hotel Concept Iso-Syöte

Miltä kuulostaisi maastopyöräretki kaverien tai perheen kesken? Innokkaat vetäjät auttavat ja neuvovat sinua tilanteessa kuin tilanteessa ja tarjoavat alennusta majoituksesta ja maastopyörien vuokrasta.
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!

Luontokeskus Haltian jäsenedutLuontokeskus Haltia

Kaksin aina kaunihimpi! Lähde tutustumaan mielenkiintoisiin näyttelyihin ystävän kanssa. Haltia tarjoaa näyttelyihinsa kaksi yhden hinnalla.
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!.

Eco Camp GrelsböleEco Camp Grelsböle

Erilainen ekologinen ja elämyksellinen majoitusvaihtoehto: yö puuhun kiinnitetyssä Tentsile-teltassa luonnon rauhassa, maalla, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päästä Turusta. Voit myös nauttia laavulla grilli-illallisen tai siemailla aitoa nokipannukahvia.
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!

Venlojen vaellusVenlojen vaellus

Naisille suunnattu matalankynnyksen retkeily-yhteisö Venlojen vaellus™ tarjoaa alennusta vaelluksista, tapahtumista ja kursseista kaikille 365 klubin naisille.
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!

RukapalveluRukapalvelu

Rukapalvelut järjestävät hienon melontatapahtuman klubin naisille elokuussa ja tarjoavat jäsenalennusta niin osallistumismaksusta kuin majoituksesta.
Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi!

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

365-lehti | Ympäristöbonus | Tapahtumat | Edut myymälästä | Klubitarjoukset