Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Edut partnereilta

    Yhteistyökumppanien tarjoamat edut

    Haluamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia lähteä nauttimaan luonnosta ja ulkona olemisesta. Innoissamme ja ylpeänä haluamme esitellä vuoden 2018 yhteistyökumppanit ja heidän tarjoamansa edut*!

    Miten hyödyntää edut?

    Liittyessäsi 365 Klubiin saat sähköpostin, jolla voit tunnistautua yhteistyökumppaniemme luona. Etukäteen varatessasi muista mainita kuuluvasi 365 Klubiin, tarkemmat ohjeet löytyvät yhteistyökumppanin tarjoaman edun kohdalla. Jos et ole saanut sähköpostia, tai olet hukannut sen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

    *Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja uusista yhteistyökumppaneista ja eduista uutiskirjeen tilaajille.

    Pyhä

    Pyhän ihanat ihmiset tarjoavat erilaisia alennuksia ja etuja Pyhän tapahtumissa ja hiihtokoulussa.
    Lue tarkemmin ja käytä edut hyväksesi »

    Lodge 67°N Ylläs

    Ystävälliset ja avuliaat uudet ystävämme Äkäslompolossa tarjoavat alennusta majoituksessa, johon kuuluu myös lumikenkien ja fatbike-pyörien lainausmahdollisuus!
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Matkatoimisto Aventura

    Klubimatka uusien ja vanhojen ystävien kesken elokuussa Grönlantiin! Oppaana kaikkien rakastama Teemu Suominen.
    Lue tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan ainutlaatuiselle matkalle »

    Matkatoimisto Mandala

    Mandalan myymäläkiertueet ovat osoittaneet, että vaellusmatkoille on selvästi kysyntää ja kiinnostusta. Mahtavat tyypit Mandalassa haluavat siten tarjoavat alennuksia ryhmämatkoista.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Outward Bound Finland

    Asiantunteva ja mukava. Siitä tunnistaa hyvän oppaan. Reiluina kavereina he tarjoavat alennuksia kursseista ja retkistä ympäri Suomea.
    Lue tarkemmin ja käytä edut hyväksesi »

    Luontokeskus Haltia

    Kaksin aina kaunihimpi! Lähde tutustumaan mielenkiintoisiin näyttelyihin ystävän kanssa. Haltia tarjoaa näyttelyihinsa kaksi yhden hinnalla.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Venlojen vaellus

    Naisille suunnattu matalankynnyksen retkeily-yhteisö Venlojen vaellus™ tarjoaa alennusta vaelluksista, tapahtumista ja kursseista kaikille 365 klubin naisille.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Veranatura

    Lomia luontoon ja kulttuuriin Suomessa ja Italiassa. Veranatura on pyöräily- ja vaellusmatkoihin erikoistunut suomalainen matkanjärjestäjä. Tutustu nyt kevään 2019 klubilaisten pyöräilymatkaan.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Natura Viva

    Kajakkimelontaa, kanoottimelontaa, fatbike-pyöräilyä, SUP-lautailua sekä monia muita luontoaktiviteetteja pääkaupunkiseudulla. Klubilaisille räätälöidyt retket ja aktiviteetit.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Flowpark

    Haasta itsesi Flowparkissa! Puihin rakennetut seikkailuradat tarjoavat haastetta kaikille seikkailumielisille ikään katsomatta. 365 klubilaiset saavat 10% alennuksen normaalihintaisista pääsylipuista kaudella 2018 kaikissa Flowparkeissa.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Tentsile Experience Grelsböle

    Tentsilemäellä majoittaudutaan puihin kiinnitetyissä tentsileissä kauniilla laakealla kalliolla, laavun vierellä. 365 Klubilaisille Tentsilemäen majoittautumisesta -10%.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Bliss Adventure

    Arktiset seikkailut odottavat jo sinua. Pyhällä kotipaikkaansa pitävä Bliss Adventure tarjoaa monipuolisia ulkoiluaktiviteetteja ja -reissuja Suomessa, Norjassa ja Nepalissa. Klubilaisille 10 % alennus 10.12.2018 mennessä varatuista talviaktiviteeteista.
    Lue tarkemmin ja käytä etu hyväksesi »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite