« Takaisin sivulle Edut partnereilta

Eco Camp Grelsböle

Tentsile Experience Nordic Eco Camp Grelsböle

Erilainen ekologinen ja elämyksellinen majoitusvaihtoehto: yö puuhun kiinnitetyssä teltassa. Majoitus kolmen hengen tentsileissä, luonnon rauhassa, maalla, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päästä Turusta. Eco Campissä voit myös nauttia laavulla grilli-illallisen tai siemailla aitoa nokipannukahvia.

Meren lähettyvillä sijaitseva Eco Camp Grelsböle tarjoaa majoittujille luonnon läheisiä elämyksiä kauniissa ympäristössä. Lähistöltä löytyy mm hiidenkirnu, lippaluola ja näkötorni. Voit myös varata 50-luvun uudistetun merenrantasaunan käyttöösi. Saunavuokraan sisältyy mm. aito vihta ja halutessasi voit pulahtaa myös meressä. Liikuntapalvelu myös varattavissa.

Lisäksi meidän kautta voit vuokrata SUP-laudan käyttöösi. Mielenkiintoista ja aktiivista tekemistä riittää moneksi päiväksi. Eco Campin läheisyydessä Grelsbölen tilalla löytyy suoramyynnin itsepalvelukioski, josta voit ostaa niin Grelsbölen maatilan ja maatilaleipomon omia kuin lähitilojenkin tuotteita.

Eco Camp Grelsbölestä voit ostaa alueelta 2017 päivitetyn suunnistuskartan, johon on merkattu lähistöllä sijaitsevat nähtävyydet.

 

Normaalihinnat

Tentsilen voi varata vain kokonaan. Hinta koko tentsile, yöpyjämäärästä riippumatta.

  • 1 yö Tentsilessä paketti 240e /1-3hlö (sis. tervetuliaismaljan,iltaruoan laavugrillistä, petivaatteet, aamupalan nokipannukahvilla, laavun vapaan käytön)
  • 1 yö Tentsilessä paketti 120e /1-3hlö (sis. tervetuliaismaljan ja laavun vapaan käytön) *Sauna 1-3 hlöä yhteensä 50e (sis. saunan ja pukuhuoneen käytön 1,5h, rannan vapaan käytön, uimamahdollisuuden, saunajuoma, vihta, laudeliina, pesuaineet) *Sauna 4 hlöä - enemmän 50e/3hlö+8e/hlö/ seuraavat saunojat (sis,saunan ja pukuhuoneen käytön 3h,rannan vapaan käytön, uimamahdollisuuden, saunajuoma,vihta, laudeliina,pesuaineet)
  • Liikuntapalvelu: Treenaa luonnossa ja maista luontoa. Tunnin treenissä tehdään harjoitteita oman kehon painolla sekä kahvakuulaa apua käyttäen. Hikitakuu!

Treenin päälle maistuu Yrttinörtin ruisnokkospatonki joko paikallisella lampaalla, naudalla tai kasvistäytteellä. Juomaksi raikas, mustikoista valmistettu smoothie.

  • 1 henkilölle 60 euroa
  • 2 henkilölle 90 euroa
  • 3-9 henkilölle 45 euroa/henkilö

 

365 Klubin jäsenten etu vuonna 2017

Eco Camp Grelsböle tarjoaa 365 klubilaisille Yö tentsileissä-paketit -15% Liikuntapalvelu ja saunavuokraukset -10 %

Yhteystiedot

Eco Camp Grelsböle

Päiterpääntie 156a

21690 Karuna

https://facebook.com/ecocampgrelsbole

Klubilaisten varaukset info@grelsbole.fi tai puh 044-5330701

 

Eco Camp tentsilet

Tentsilet puussa

Nokipannukahvit

 

 

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

365-lehti | Ympäristöbonus | Tapahtumat | Edut myymälästä | Klubitarjoukset | Edut partnereilta