Takaisin sivulle Hotelli Nuuksion jäsenedut

Lainaa tuote ilmaiseksi koekäyttöön!

Tarjoamme yhdessä Hotelli Nuuksion kanssa 365 Klubin jäsenille upean mahdollisuuden kokeilla retkeilyvälineitä luonnossa. Jos olet saanut juuri innostuksen retkeilystä, mutta sinulla ei vielä ole omia varusteita, voit lainata ilmaiseksi retkeilyvarusteita Hotelli Nuuksiosta käyttöösi. Näin saat helposti hyvän kokemuksen ja tuntuman mitä varusteita tarvitset ja haluat itsellesi. Jos olet kokenut retkeilijä, pääset kokeilemaan eri malleja. Retkeilyvarusteiden vuokraus tai omistaminen ei ole ainoa mahdollisuus päästä harrastuksen alkuun, 365 Klubin jäsenenä voit lainata laadukkaita retkeilyvarusteita.

Lainaus on 365 Klubin jäsenille ilmaista! Jos et vielä kuulu Partioaitta 365 Klubiin, voit liittyä siihen ilmaiseksi ja pääset hyödyntämään myös monia muita upeita etujamme. Liity 365 Klubiin tästä.

Varusteet on mahdollista ottaa lainaan enintään 48 tunnin ajaksi, eli käytännössä yhden tai kahden yön lyhyelle retkelle. Varusteet noudetaan ja palautetaan Hotelli Nuuksioon. Tutustu Hotelli Nuuksion tarjoamiin etuihin 365 Klubin jäsenille, ja vietä esimerkiksi viikonloppu Hotelli Nuuksiossa tehden päiväretkiä Nuuksion kauniissa kansallispuistossa.

Tuotteiden yhteydestä löytyy lyhyet käyttöohjeet. Myös Hotelli Nuuksion henkilökunnan puoleen voi kääntyä, jos kaipaa opastusta.

Lainaa teltta, makuupussi tai retkikeitin sekä paljon muuta

Hotelli Nuuksion osoite

Naruportintie 68
02860 ESPOO
(Navigaattorissa paikkakuntana Kirkkonummi)

Google-kartalla: Hotelli Nuuksio

Google Street view: Hotelli Nuuksion pihalla

Varusteiden varaus

Varusteita lainataan paikan päällä hotelli Nuuksiossa. Varusteiden varaustilannetta voi tiedustella sähköpostilla myynti@hotellinuuksio.fi tai puhelimitse numerosta (09) 867 971 (ark. 9-18, la 9-16, su 9-15).

Lainausehdot

Lainausaika on maksimissaan 48 tuntia. Tuotteet noudetaan ja palautetaan Hotelli Nuuksiosta, vastaanoton aukioloaikojen puitteissa (ark. 9-18, la 9-16, su 9-15).

Varusteita lainataan henkilöllisyystodistusta vastaan. Klubin jäsenyys on todistettava liittymisen yhteydessä saadulla sähköpostilla. Jos et ole saanut tätä sähköpostia, tai olet hukannut sen, ota yhteys asiakaspalveluumme verkkokauppa@partioaitta.fi.

Jokainen lainaaja vastaa varusteiden huolellisesta ja asianmukaisesta käsittelystä. Tuotteet tulee palauttaa hyvässä kunnossa niin, että ne ovat tarvittaessa heti uudestaan lainattavissa. Vastuu tuotteen rikkoutumisesta on asiakkaalla.

Varusteet sijaitsevat Sinisessä talossa, sen pääovesta oikealla olevassa tilassa. Varusteet ovat ehjiä ja ne tarkastetaan säännöllisesti hotellin toimesta.

 1. 1)    Täytä vastaanotossa lainauslomakkeelle yhteystietosi ja päivämäärän sekä osoita jäsenyytesi ennen varusteiden hakua.
 2. 2)    Valitse ja tarkista haluamasi varusteet ja merkitse lainauslomakkeelle lainaamasi varusteet ja kyseisen tuotteen numeron.
  1. Mikäli varusteissa on puutteita, tulee siitä informoida vastaanottoon.
 3. 3)    Ennen retkelle lähtöä, tuo lainauslomake vastaanottoon.
 4. 4)    Retken jälkeen varusteet tulee puhdistaa ja laitettaa kuivumaan naruille / hyllyille. HUOM ! Muista laittaa varustepussi lähelle kuivuvaa tuotetta tai kiinnitä se tuotteeseen.
  1. Puhdistuspaikka sijaitsee Rakennusvälinemuseon (sinisen talon vieressä) WC-tilassa. 365 Klubin logo museon ikkunassa.
  2. Jos retken aikana varusteissa ilmenee vikaa, ilmoita tästä palautuksen yhteydessä vastaanottoon.
  3. Jos varusteet eivät ole asianmukaisessa kunnossa palautuksen jälkeisessä tarkastuksessa eikä vioista ole ilmoitettu, lainaajan tiedot ilmoitetaan Partioaitalle.

Hotelli Nuuksiosta lainattavat tuotteet

(Huom! Nämä tuotteet lainattavissa vain Hotelli Nuuksiosta! Katso lainatuotteet myymälöissämme)

Riippumatto: Frilufts Lite Hammock
Riippumatto hyönteisverkolla: Frilufts Mosquito Hammock
Sadekatos riippumatolle: Frilufts Callan Tarp M
Sadesuoja rinkkaan: Frilufts Raincover L
Makuupussi: Frilufts Stivva M, L ja XL
Ilmatäytteinen makuualusta: Frilufts Ry 2,5
Tyyny: Frilufts Suilven Basic Pillow L

Kupoliteltta, 3 hengen: Frilufts Nephin 3
Tunneliteltta, iso 4 hengen perheteltta: Frilufts Grassholm 4
Tunneliteltta, 2 hengen: Frilufts Errigal 2XT

Rinkka, naisten malli, tilavuus 65 litraa: Fjällräven Kajka 65W
Rinkka, tilavuus 85 litraa: Fjällräven Kajka 85
Rinkka, tilavuus 100 litraa: Fjällräven Kajka 100

Keitin: Primus Mimer Stove
Keitin: Primus Express Stove
Keitin: Primus Power Cook
Keitin ja kattilasarja: Primus Express Stove Set
Kaasupulloja

Klubietu: retkeilyvarusteiden lainausmahdollisuus Hotelli Nuuksiossa

Lainatuotteet nätisti hyllyssä

Rinkat odottamassa lainaajaa

Keittimet ja kaasut

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

365-lehti | Ympäristöbonus | Tapahtumat | Edut myymälästä | Klubitarjoukset | Edut partnereilta