« Takaisin sivulle Edut partnereilta

Matkatoimisto Aventura logo

Tervetuloa Aventuran matkaan! Aventura on lievittänyt suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo yli 15 vuoden ajan. Olemme mukana matkassasi koko sydämellämme ja mittavalla osaamisellamme.

Osallistu mukaan ainutlaatuiselle klubivaellukselle ja varaa paikkasi osoitteessa www.aventura.fi/vaellusmatka-islanti-laugavegur

Toinen vaellus järjestään 15.-20.8.2017! Ensimmäinen klubivaellus Islantiin myytiin nopeasti loppuun, joten järjestimme myös toisen vaelluksen. Voit myös tähän varata paikkasi samasta ylläolevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

Matkatoimisto Aventura vie klubilaiset vaellukselle Islantiin

Klubivaellus Islannissa

Aventura tarjoaa Partioaitan 365 klubilaisille klubimatkana Laugavegur-vaelluksen Islannissa. Oppaana matkalla toimii monelle klubilaiselle jo tutuksi tullut Teemu Suominen sekä paikalliset kokeneet vaellusoppaat.

55 km pitkä Laugavegur-vaellus on Islannin tunnetuin – ja syystä. Nelipäiväisellä vaelluksella yövymme teltoissa ja näemme huikeita vuoristomaisemia sekä monipuolisesti Islannin tuliperäistä luontoa. Tämän lisäksi matkalla on aikaa tutustua Reykjavikin tunnelmalliseen kaupunkiin ja halukkaat voivat vaelluksen jälkeen nauttia maailmankuulun Blue Lagoon -kylpylän lämpimistä vesistä.

Vaellus sopii erinomaisesti kaikille retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Vaelluksella kaikki ruokailut kuuluvat matkan hintaan ja kannamme itse ainoastaan päiväreppua.  Asiantuntevat sekä ammattitaitoiset oppaat pitävät huolen siitä, että vaelluksesi on elämyksellinen, nautittava ja ennen kaikkea turvallinen.
Annamme mielellämme lisätietoa matkasta toimistollamme.

Matkan kesto

6 päivää, perillä 5 yötä

Lähdöt

15.08.2017-20.8.2017

20.08.2017–25.08.2017

Lennot

Helsinki – Reykjavik 08.45–09.10
Reykjavik – Helsinki 16.10–22.30
Lennot Icelandair

Matkan hinta

2 190 €/hlö/2hh

Hintaan sisältyy

- Reittilennot veroineen turistiluokassa
- Ohjelman mukaiset ateriat (kaikki ateriat vaelluksella)
- Kaikki kuljetukset ja matkaohjelmassa mainitut retket
- Suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisten oppaiden palvelut kohdemaassa.

Hintaan ei sisälly

- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Käsittelykulu 25 €/hlö
- Matkavakuutus

Osallistu mukaan ainutlaatuiselle klubivaellukselle ja varaa paikkasi osoitteessa www.aventura.fi/vaellusmatka-islanti-laugavegur

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

365-lehti | Ympäristöbonus | Tapahtumat | Edut myymälästä | Klubitarjoukset | Edut partnereilta