Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Outward Bound Finland

    Outward Bound Finland ry on Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämä valtakunnallinen nuorisotyön palvelujärjestö. Tuemme nuorten kasvua ja koulutamme kasvatusalan ammattilaisia järjestämällä kursseja elämyspedagogiikasta, seikkailullista kasvatuksesta ja kokemuksellisesta oppimisesta. Retkemme ovat suunnattu kaikille seikkailumielisille, jotka haluavat kehittää ja haastaa itseään sekä nautiskella upeasta luonnosta. Toimintamme on avointa kaikille. www.outwardbound.fi 

    365 klubilaisen edut 2019

    Outward Bound Finland ja Partioaitta tekevät yhteistyötä. Kaikki Partioaitta 365 Klubin jäsenet saavat 10 % alennuksen seuraavista kursseista:


    Katso kaikki Outward Bound Finlandin järjestämät kurssit täältä: http://www.outwardbound.fi/kurssit-ja-koulutus/

    Kurssille tullessa täytyy tunnistautua klubilaiseksi näyttämällä mobiilista tai fyysistä vahvistusviestiä, josta löytyy klubilaisen nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

    Outward Bound Finlandin järjestämät elämyspedagogiset retket on suunnattu kaikille seikkailumielisille, jotka haluavat nähdä mielenkiintoisia paikkoja, saada uusia kokemuksia, kehittää ja haastaa itseään sekä nautiskella upeasta luonnosta.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite