Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Villa Mandala

    Villa Mandala on korkeatasoinen hyvinvointikeskus Loviisassa. Tarjoamme laadukkaita kurssi- ja retriittimuotoisia palveluja kehon ja mielen holistiseen hyvinvointiin. Olemme kiireettömyyden, elpymisen ja stressittömyyden asiantuntijoita. Sijaitsemme paratiisimaisessa luonnossa hiljaisella maaseudulla. Lupaamme parhaat mahdolliset puitteet elämäsi tärkeimmässä muutoksessa: oman hyvinvointisi ykköseksi nostamisessa.

    Lue lisää villamandala.fi


    Edut 365-klubilaisille

    Kesäretriitille Villa Mandalaan – Metsäjooga-kirja kaupan päälle!

    Suositut kesän hyvinvointilomat Villa Mandalassa tulevat taas! Liity mukaan, kun tahdot elpyä, inspiroitua ja tuntea itsesi taas omaksi kokonaiseksi itseksesi.

    KESÄN 2019 WELLNESS-LOMAT:

    Joogaretriitti 20.-23.6.2019
    Hengähdyshetkiä© -retriitti 12.-14.7.2019
    Detox-retriitti 15.-18.8.2019

    Teet retriiteillä kehoa ja mieltä huoltavaa treenejä, osallistut halutessasi workshopeihin ja kuulet ajankohtaisia luentoja. Retriittisisältöjen ohessa rentoudut luonnossa, nautit kokkimme herkullisesta ja puhtaasta kasvisruoasta ja nukut levollisesti stress free area -ideologian mukaan suunnitelluissa huoneissamme.

    Villa Mandala sijaitsee kauniissa ja arvokkaassa kulttuurimaisemassa, Loviisan ydinmaaseudulla ja asumattomien metsäalueiden vieressä. Pääset kokeilemaan metsäjoogaa, lepuuttamaan katsetta heilimöitsevässä viljassa, hortoilemaan hyötykasvien perään, eksymään kartalta ja löytämään oman luontosi lähiympäristön uniikeilla metsäreiteillä.

    Hinta: alkaen 499 €, to-su päivät täysihoidolla, kaikilla Villa Mandalan "herkuilla" (majoittuminen, ruokailut, ohjelmasisältö, sauna). Lisähinta 2hh:sta jne.

    Varaa retriitti ennen 21.6.2019 koodilla (kirjaudu sisään omalle tilillesi ja näet alennuskoodin tällä sivulla) niin saat Mia Jokinivan suositun Metsäjooga-kirjan kaupan päälle. Kirjoita varatessasi retrittiä kohtaan ”huonetoiveet” kampanjakoodi ja kirja odottaa sinua saapuessasi retriitille.

    Ilmoittautuminen ja lisätiedot:www.villamandala.fi/tapahtumat
    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite