Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Retkeilyn alkeet

    Kevään Retkeilyn alkeet klubi-illat ja -retket päivitetään tälle sivulle, kun aikataulut varmistuvat.

    Haluaisitko aloittaa retkeilyharrastuksen, muttet tiedä mistä aloittaa? Retkeilyn alkeet -klubi-illat ja päiväretket ovat loistava tapa ottaa ulkona liikkumisen perusteet haltuun ennen ensimmäistä omatoimista päiväretkeä tai yötä metsässä.

    Klubitapahtumissa käydään läpi retkeilyn ja luonnossa liikkumisen perusteita aina varusteista vaeltamiseen ja yöpymisestä ruoanlaittoon. Tapahtumat antavat sinulle hyvät valmiudet retkeilyn aloittamiseen omatoimisesti ja käy myös kertauksesta vanhojen taitojen teroittamiseen.

    Klubi-illat

    Syksyn Retkeilyn alkeet -klubi-illat on saatu päätökseen. Kevään klubi-illat päivitetään sivulle, kun aikataulu varmistuu.

    Kaikki tulevat klubitapahtumat löydät täältä »

    Päiväretket

    Syksyn Retkeilyn alkeet maastossa -klubiretket on saatu päätökseen. Kevään retket päivitetään sivulle, kun aikataulu varmistuu.

    Kaikki tulevat klubitapahtumat löydät täältä »

    Etkö ole vielä 365 Klubin jäsen? Tutustu tarkemmin klubilaisten etuihin ja liity mukaan »

    Mitä mukaan retkelle?

    Retkelle lähtöä on aina syytä hieman valmistella ja suunnitella etukäteen. Mitä pidempi reissu on edessä, sitä tärkeämpää ennakkovalmistelu on. Pakkauslistat ovat erittäin käteviä ja auttavat muistamaan mitä kaikkea retkelle olisi hyvä ottaa mukaan.

    Katso alta suositellut pakkauslistat eri pituisille retkille!

    Minne suunnata retkelle?

    Me Partioaitassa haluamme inspiroida sinua ulkoilemaan ja retkeilemään, nauttimaan Suomen kauniista ja puhtaasta luonnosta. Olemme julkaisseet yhteistyössä Retkipaikan kanssa suositun karttasovelluksen, jonka avulla sinun on helppo löytää mielenkiintoinen retkikohde. Karttasovellus on mitä mainioin tapa löytää itselle sopivimmat lähiretkikohteet, sillä sen avulla näet mm. tulipaikat ja tuvat sekä oman etäisyytesi kuhunkin kohteeseen.

    Jos kartassa ilmenee häiriöitä, kannattaa päivittää sivu uudelleen.

     

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite