Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ulkona. Perillä. - retkeilykurssi

    Retkeily ja luonnossa liikkuminen kiinnostavat, mutta taidot ovat ruostuneet tai kenties vielä kokonaan hakusessa?

    Tule yhdessä oppimaan! Partioaitan Ulkona. Perillä. –retkeilykurssi opastaa sinut retkeilyn saloihin mielenkiintoisella ja käytännönläheisellä otteella. Ammattitaitoisen eräoppaan johdolla pääset tutustumaan retkeilyn eri osa-alueisiin kahden viikonlopun aikana. Vuoden 2019 kurssi järjestettiin toukokuussa pääkaupunkiseudulla.

    Joko tunnet metsän tuoksun? Pakkaa reppusi ja lähde mukaan valloittavaan seikkailuun!

    Ilmoittautuminen ja lisätiedot

    Kevään 2019 kurssi on saatettu onnistuneesti loppuun. Ilmoitamme tulevista kursseista tällä sivulla ja uutiskirjeessämme.

    Osallistujat tulevat saamaan tarkempia tietoja kurssista sähköpostitse lähempänä kurssin alkua.

    Lisätietoja kurssista voit kysyä kurssi-isäntä Markus Weckmanilta weckman.markus@gmail.com


    Kurssin kuvaus

    Kevään 2019 kurssi toteutettiin kahtena viikonloppuna toukokuun aikana pääkaupunkiseudulla. Kurssin ensimmäinen viikonloppu oli koulutuspainotteinen ja toisena viikonloppuna sovelletiin oppeja kurssiretkellä. Retken aikana vietetään yksi yö metsässä ja tätä varten on mahdollista lainata telttaa, mikäli ei omista omaa. Kurssilaisilta vaaditaan kuitenkin omaa makuupussia ja makuualustaa. 

    Kurssi ei vaadi ennakkotaitoja tai retkeilykokemusta.

    Kurssin hinta: 240€ (kevät 2019)

    Osallistujamäärä: 8-12 hlö/kurssi

    Aikataulut

    Kevään 2019 kurssi on päättynyt. 

    Ilmoitamme tulevista kursseista tällä sivulla ja uutiskirjeesämme.

    Kurssin sisältö

    Kurssin tavoite on antaa kurssilaisille valmiudet toteuttaa omia luontoretkiä ja vaelluksia sekä turvallisesti että mukavasti. Ulkona. Perillä. -kurssi on erinomainen tapa aloittaa retkeily- ja luontoharrastus. Kurssin jälkeen kurssilainen osaa käyttää erilaisia retkikeittimiä, osaa pystyttää teltan, tarpin ja louteen sekä ripustaa riippumatn nukkumista varten. Ennen kaikkea kurssilainen osaa valita luonnosta parhaan yösijan olosuhteet huomioiden.

    Kurssin aikana perehdytään myös tulentekoon, vesihuoltoon, suunnistamiseen, jokamiehenoikeuksiin sekä muihin luonnossa liikkumisen perusteisiin. Kurssiretken aikana kurssilaiset pääsevät harjoittelemaan opittuja taitoja ja huolehtivat itse eräoppaan avustuksella ruuanlaitosta, suunnistamisesta ja yöpymisestä.

    Kouluttaja

    Markus Weckman – Kurssi-isäntä


    Markus Weckman toimii Partioaitassa 365 Klubin eräkouluttajana. Hän on merimelontaan ja selviytymistaitoihin erikoistunut eräopas pitkällä erä- ja retkeilykokemuksella.

    Yhteistyökumppanit

    Kurssin toteutuksessa mukana olevat yhteistyökumppanit tarjoavat jokaiselle kurssilaisille tuotepaketin helpottamaan retkeilyharrastusta myös kurssin jälkeen. Kaikki yhteistyökumppanit tarkentuvat kevään aikana.    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite