Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ympäristöbonus 2019

    Äänestä vuoden 2019 ympäristöbonuskohdetta!

    Vuoden 2019 ympäristöbonuksen äänestykseen voivat osallistua kaikki 365-klubin jäsenet. Tutustu ehdokkaisiin alapuolella ja anna äänesi!

    365-klubin jäsenenä teet hyvää aina, kun teet ostoksia Partioaitassa. Klubilaisten ostoksista lahjoitetaan yksi prosentti vuosittain jaettavaan ympäristöbonukseen. Ympäristöbonuksen kohteet liittyvät ympäristön, ulkoilun, luonnossa liikkumisen ja yhteisvastuullisuuden tukemiseen. Kohteen valinnasta päättävät klubilaiset äänillään.

    Voit antaa äänesi yhdelle kohteelle. Kohteista valitaan kolme eniten ääniä saanutta, ja summa jaetaan näiden kohteiden kesken. Äänestysaika on 14.11.-26.12.2018.

    Äänestys 365 Klubin jäsenille

    Ympäristöbonuskohteiden äänestys on avoinna vain 365 Klubin jäsenille.

    Oletko jo klubin jäsen?

    Kirjaudu tunnuksillasi ja päivitä tämä sivu.
    Jos et näe lomaketta, tarkista omat tietosi, että olet varmasti klubin jäsen. Voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä tarvittaessa.

    Etkö ole vielä 365 Klubin jäsen?

    Liity ilmaiseen 365 Klubiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset osallistumaan äänestykseen tällä sivulla.

    Tukea koulujen ja päiväkotien ympäristökasvatukseen

    Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi

    Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi edistää valtakunnallisesti lasten ja nuorten ympäristötietoisuutta, -vastuullisuutta ja luontosuhteen kehittymistä. FEE Suomen Vihreä lippu -ohjelma tuo päiväkodeille ja kouluille kestävän kehityksen kasvatuksen osaksi jokapäiväistä arkea sekä edistää lasten ja nuorten osallisuutta ja aktiivista vaikuttamista. Toiminnan piirissä on yli 300 yksikköä ja se tavoittaa 73 500 lasta ja nuorta.

    Mihin ympäristöbonus käytettäisiin?

    Tuotamme luonnon monimuotoisuudesta kertovaa monipuolista ja aktivoivaa ympäristökasvatusmateriaalia. Materiaalit tarjoavat tukea ulko-opetukseen ja lähiluonnon hyödyntämiseen, ja ne julkaistaan sähköisesti kaikille kouluille ja päiväkodeille avoimeen käyttöön. Lisäksi toteutamme opettajille ja kasvattajille koulutuksellisia työpajoja ja sekä opetusta tukevia vierailuja kouluihin ja päiväkoteihin. 

    Lue lisää »

    Luonto- ja ulkoliikuntapalveluita hengityssairaille

    Hengitysliitto

    Hengitysliitto on sosiaali- ja terveysalan järjestö, jonka tehtävänä on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. 86 paikallista hengitysyhdistystä tarjoavat liikuntapalveluita hengityssairaille. Erityisesti ulkona luonnossa tapahtuvalla liikunnalla on havaittu olevan merkittäviä fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia.

    Mihin ympäristöbonus käytettäisiin?

    Kehitämme hengityssairaiden luonto- ja ulkoliikuntaryhmien toimintaa Keuhkot pihalle -projektissa. Perustamme uusia liikuntaryhmiä paikallisjärjestöihin ympäri Suomen, koulutamme ohjaajia ja avustamme välineiden hankinnassa.

    Lue lisää »

    Puhdas Itämeri -hankkeet

    John Nurmisen Säätiö

    John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla.

    Mihin ympäristöbonus käytettäisiin?

    Kohdistamme varat kokonaisuudessaan Puhdas Itämeri -hankkeille. Esimerkiksi 20 000 €:lla säätiö pystyy vähentämään noin 100 000 sinilevä kg Itämerestä tai vaihtoehtoisesti kipsikäsittelemään noin 74 ha peltoa, jolla vähennetään fosforipäästöjä noin 240 kg ja kalastamaan särkikalaa noin 38 000 kg, jolla poistetaan fosforia merestä noin 270 kg

    Lue lisää »

    365-klubin nimikkosuojelualue ikimetsää

    Luonnonperintösäätiö

    Luonnonperintösäätiö ostaa saamillaan lahjoitusvaroilla Suomen ikimetsiä ja hakee niille luonnonsuojelulain tarjoaman pysyvän turvan. Kaikki lahjoitusvarat käytetään metsien ostamiseen sekä suojelualueiden hoitamiseen liittyvään työhön.

    Mihin ympäristöbonus käytettäisiin?

    Ympäristöbonuksella pystymme ostamaan useita hehtaareita ikimetsää 365-klubilaisten nimikkosuojelualueeksi.

    Lue lisää »

    Minun suuri päiväni -toiminta tekee vakavasti sairaiden lasten unelmista totta

    Minun Suuri Päiväni ry

    Minun Suuri Päiväni ry on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, joka toteuttaa vakavasti sairaiden lasten ja nuorten unelmia. Tarjoamme vakavasti sairaille lapsille positiivisen ja voimaannuttavan kokemuksen, Minun Suuren Päivän, joka edistää lapsen psyykkistä hyvinvointia ja tekee hänen unelmastaan totta.

    Mihin ympäristöbonus käytettäisiin?

    Ympäristöbonuksella mahdollistamme vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen voimaannuttavia mökkipäiviä ja -viikonloppuja luonnon helmassa. Useamman perheen yhteisten tapahtumien lisäksi käytämme bonusta henkilökohtaisten Suurten Päivien toteuttamiseen, jonka sisältö määräytyy aina lapsen omista toiveista, luovuudesta ja mielenkiinnon kohteista käsin.

    Lue lisää »

    Hiilineutraali laskupäivä -kampanja

    Protect Our Winters (POW) Finland ry

    Protect Our Winters (POW) Finland ry aktivoi talviliikunnan ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä ja yhteisöjä toimimaan ilmastonmuutosta vastaan. Kannustamme tekemään ilmastonmuutosta hillitseviä arjen valintoja sekä vaikuttamaan yhteiskunnassa laajemmin. Olemme osa kansainvälistä POW-liikettä.

    Mihin ympäristöbonus käytettäisiin?

    Hiilineutraali laskupäivä -kampanjassa aktivoimme talviliikunnan ystävät kannustamaan hiihtokeskuksia osallistumaan ilmastotalkoisiin ja vähentämään päästöjään. Luomme verkkoalustan, jossa kerätään nimiä adressiin ja vedotaan hiihtokeskuksiin, jotta ne vaihtaisivat uusiutuvaan sähköön. Sivustolla saa myös helposti tietoa oman kotitaloutensa sähkön vaihtamisesta uusiutuvaan energiaan. Kampanjan tavoitteena on, että vuoden 2020 lopussa yli puolet Suomen hiihtokeskuksista käyttää uusiutuvaa energiaa ja niissä voi nauttia hiilineutraalista laskupäivästä.

    Lue lisää »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite