Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Alessa nyt

    #ulkonaperillä

    Haluatko nähdä inspiroivan #ulkonaperillä-kuvasi tässä? Merkitse kuvaan @partioaitta, niin voimme jakaa kuvasi.

    RETKEILEVILLE NAISILLE

    Ulkoilu ja retkeily monissa eri muodoissaan on yleistynyt ilahduttavasti viime vuosina. On ollut upeaa nähdä naisten aktiivisuus retkeilypuolella, mikä näkyy myös tuotevalikoimassa. Meiltä löydät naisten ulkoilutakit tai vaellustakit parhailta brändeiltä sekä hengittävät ja vedenpitävät naisten kuoritakit. Muodikas ja tyylikäs naisten anorakki sopii mainiosti myös retkille. Jos tykkäät pyöräillä, katso, löydätkö naisten pyöräilytakeista itsellesi sopivaa.

    MUISTA MYÖS KENGÄT


    Laadukkaat kengät ovat tärkeitä retkeillessä. Omat mieltymykset ratkaisevat, hankitko naisten matalavartiset vaelluskengät vai korkeavartiset vaelluskengät. Meiltä löydät myös laadukkaat naisten kumisaappaat oikein vetisiin olosuhteisiin. Kesähelteillä parhaiten jalkaan sopivat sirot ja kevyet naisten sandaalit. Juoksuharrastukseen on paljon hyviä vaihtoehtoja kuten naisten paljasjalkakengät tai maastojuoksukengät.

    RETKEILEVILLE MIEHILLE

    Miesten ulkoilutakit ja vaellustakit sopivat sekä retkeilyyn että kaupunkikävelylle. Jos haluat retkeillä tai ulkoilla sateesta välittämättä, hengittävä miesten kuoritakki on paras vaihtoehto. Myös miesten sadetakeista voit löytää tarpeisiisi soveltuvan takin kosteisiin olosuhteisiin. Monille miehille anorakki on se ainoa oikea retkeilytakki. Pyöräilyn harrastajille meiltä löytyy laadukas valikoima miesten pyöräilytakkeja.

    KENGÄT KAIKILLE POLUILLE


    Miesten matalavartiset vaelluskengät soveltuvat helppoon maastoon ja kävelyretkille. Korkeavartiset vaelluskengät antavat paremmin tukea myös vaativimmilla poluilla. Meiltä saat myös miesten kumisaappaat kaikkiin olosuhteisiin. Polkujuoksijoille miesten paljasjalkakengät tai maastojuoksukengät tarjoavat parhaan tuntuman maaston pintaan.

    VARUSTEET KAIKILLE RETKILLE

    Meiltä saat laadukkaimmat varusteet kaikkeen retkeilyyn ja ulkoiluun. Näillä kannat varusteet mukanasi: päiväreput, juomareput, metsästysreput, olkalaukut, putkikassit, pyörälaukut ja lentokonelaukut. Tiesitkö, että riippumatossa on oikeasti mukava nukkua ja retkituoli tuo reissuille yllättävän helposti luksusta? Makuupussi kuuluu jokaisen retkeilijän vakiovarusteisiin, mutta kunnollinen makuualusta tekee nukkumisesta levollista. Retkipyyhkeet sopivat hyvin esim. matkailuun, samoin kuin toilettilaukut ja rahavyöt. Retkikokeille meillä löytyy paljon varusteita ja välineitä: termokset, ruokatermokset, pannut ja kattilat, vedenpuhdistus, nuotiovarusteet, kylmälaukut, kahvipannut ja polttonestepullot.
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite