/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Äitienpäivän lahjaideat

    Ulkona perillä – äidin kanssa

    Monien äitien toivotuin lahja on viettää aikaa yhdessä rakkaimpien kanssa. Nappaa istuinalustat kainaloon ja kata äitienpäivän lounas tänä vuonna lähimetsään. Lounaan lomassa voitte nauttia lintujen järjestämästä äitienpäiväkonsertista. Toukokuussa luonto hehkuu harmaanakin päivänä ja oikeissa varusteissa äitienpäivän tarjoiluja voi nauttia joka säässä. Poimimme tälle sivulle omat suosikkimme äitienpäivän viettoon – lahjaksi tai järjestäjille. Kevään valikoimastamme löydät sopivat vaatteet ja asusteet äitienpäivän viettoon – mekoista untuvatakkiin!

    Äitienpäivän aukioloajat

    Partioaitat ovat kiinni äitienpäivänä. Katso myymälöiden aukioloajat »

    Lahjavinkkejä äidille! 
    Retkeilevälle äidille 
    Kesämekkoja 

    Mitä äidille lahjaksi?

    Kevään toivotuin äitienpäivälahja on Partioaitan lahjakortti, joka käy kaikissa myymälöissämme sekä verkkokaupassa. Voit ostaa sen vaikka aamun viime minuuteilla, kun äitienpäiväkahvi on jo tippumassa. Myymälöistämme ja verkkokaupastamme löydät kestävät ja ajattomat lahjat äitienpäiväksi, joista on iloa vuosiksi eteenpäin. Tämän kevään suosituimpiin äitienpäivälahjoihin kuuluvat esimerkiksi Hydro Flaskin huippulaadukkaat juomapullot, Fjällrävenin monikäyttöiset laukut ja Sukkamestarien värikkäät merinovillasukat. Aktiivisen äidin lahjaksi sopii vaikkapa Leatherman Free -monitoimityökalu, Fiskarsin kevyt retkikirves, Fjällrävenin vaellustrikoot tai Patagonian lippis.

    Äitienpäivää vietetään toukokuun toinen sunnuntai. Tänä vuonna äitienpäivä on 10.5. 

    Aineeton lahja elämyksiä haluavalle äidille

    Aineettomat lahjat ilahduttavat äitiä varmasti vähintäänkin yhtä paljon kuin konkreettiset lahjapaketit. Vie äiti yhteiselle retkelle tai vaellukselle. Hanki kartta ja merkitse siihen tulevan seikkailunne reitti. Tai kutsu äiti mukaan Partioaitan 365-klubiin ja tulkaa yhdessä mukaan klubin toimintaan – oppimaan uusia retkeilytaitoja, inspiroitumaan ja osallistumaan tuleviin tapahtumiin.

    Lukemista äidille 
    Kesähattu päähän ja matkaan! 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite