/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Päiväretki

    Tutustu kaikkiin päiväretkien pakkauslistoihin!

    Retkeily tutkitusti rauhoittaa ihmistä nykyisen hektisen elämän keskellä. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä kauas erämaita etsimään. Lyhyt lenkki lähiluonnossa voi jo hetkellisesti tehdä saman vaikutuksen kuin pidempi usean vuorokauden seikkailu pohjoisen erämaissa.

    Päiväretki lähiympäristöön

    Retkeily tutkitusti rauhoittaa ihmistä nykyisen hektisen elämän keskellä. Erämaan oma elämänkulku herättää uteliaisuuden ja auttaa unohtamaan arjen askareet sekä aina piippaavat kännykät. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä kauas erämaita etsimään. Lyhyt lenkki lähiluonnossa voi jo hetkellisesti tehdä saman vaikutuksen kuin pidempi usean vuorokauden seikkailu pohjoisen erämaissa.

    Lähiretkelle voi ottaa repun selkään ja pakata päivän eväät mukaan. Istua rauhalliseen paikkaan ja ihailla maisemia, ottaa hetki aikaa itselleen ja luonnolle – kuunnella mitä luonnolla on sinulle kerrottavana. Lähiluontoon tutustuminen voi avata kotiseutua paremmin sekä tehdä ympäristöstä tutun ja turvallisen. Tutustu lähiluontoon keväällä, kesällä, syksyllä, sateella ja aurinkoisella – tutki ja haistele ympäristöä. Jokainen retki voi olla erilainen ja avata uusia ulottuvuuksia.

    Nauti luonnosta – ole utelias ja löydä sisäinen seikkailijasi!

    Lue lisää
    Suosituimpia tuotteita päiväretkelle 
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite