/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Apua Ukrainaan - autetaan yhdessä


    Myös me Partioaitassa haluamme auttaa ukrainalaisia ja uskomme, että apu löytää perille parhaiten yhteistyössä tavarantoimittajien, hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä virallisten tahojen kanssa. Näin voimme myös varmistaa, että apumme kohdistuu oikeanlaisten tuotteiden ja tekojen kautta tärkeimpiin ja akuuteimpiin tarpeisiin. 

    Tarvikekeräys 14 myymälässämme ympäri Suomea

    Olemme keränneet vuoden 2022 loppuun mennessä jo noin 120 laatikollista tarvikkeita sekä useita kymmeniä makuupusseja ukrainalaisten avuksi - lämpimät kiitokset! Keräys jatkuu - ei unohdeta hätää Ukrainassa.

    Tarvikekeräyspisteen löydät näistä 14 myymälästämme: Helsingin Yrjönkatu, Espoon Sello ja Iso Omena, Oulu, Tampereen Hämeenkatu, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Turun Hansa ja Skanssi, Lahti, Vantaan Outlet, Rovaniemi ja Vaasa.

    Huomioithan ystävällisesti, että keräämme ainoastaan alla mainittuja tarvikkeita emmekä voi vastaanottaa listan ulkopuolisia tuotteita. Muissa kuin yllä mainituissa myymälöissä meillä ei ole mahdollisuutta vastaanottaa tarvikkeita keräykseen.

    Tuothan keräyspisteellemme ainoastaan näitä uusia ja käyttämättömiä tarvikkeita:

    • Vauvanruokaa ja vaippoja
    • Hygieniatuotteita, kuten parranajovälineitä, terveyssiteitä, tamponeja, deodoranttia, hammasharjoja ja hammastahnaa
    • Ensiaputuotteita, esim. sidetarpeita ja puhdistusaineita
    • Kuivaruokaa, säilykkeitä ja energiapatukoita
    • Termospulloja
    • Miesten ja naisten käyttämättömiä alusvaatteita
    • Taskulamppuja ja otsalamppuja
    • Paristoja ja varavirtalähteitä

    Käytettyjä, mutta hyvälaatuisia, ehjiä ja pestyjä tarvikkeita:

    • Makuupusseja. Etenkin lämpimät talvimakuupussit toiveissa, mutta otamme vastaan myös kesämakuupusseja. Vetoketjun tulee olla ehjä ja makuupussin pestynä.

    Yhteistyökumppanimme Suomessa: Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna ry

    Teemme yhteistyötä Suomessa Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna ry -järjestön kanssa, joka tekee yhteistyötä muun muassa Zhytomyr Volunteer Headquarters ja Organisation for Peace And Development Ukraine -vapaaehtoisjärjestöjen kanssa.

    Kaksi päivää sodan syttymisen jälkeen yksityiset henkilöt Vöyrin seudulla ryhtyivät keräämään ensiaputarvikkeita, ruokaa ja muita tarvikkeita lähetettäväksi suoraan Ukrainaan. Tarvikkeet toimitettiin linja-autoilla, jotta paluumatkalla he pystyivät tuomaan sotaa pakenevia ukrainalaisia Suomeen turvaan. Pohjalaisten ihmisten ja yritysten apu onkin ollut merkittävää. Lahjoitusvaroilla on saatu maksettua muun muassa bensakuluja. Myös lauttaliikenneyritykset ovat osallistuneet tarjoamalla matkat ja ateriat sotaa pakeneville.

    Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna haluaa toimittaa avustuslähetyksiä Ukrainaan sekä hakea ihmisiä Ukrainasta Suomeen niin kauan kuin sille on tarvetta. Ja avuntarve on edelleen suuri. He toimittavat uusia avustuslähetyksiä Ukrainaan sitä mukaan, kun autot täyttyvät. Ja tässä he tarvitsevat apuamme.

    Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna varmistaa avun perillemenon

    Pohjanmaalla ja erityisesti Vöyrin seudulla asuu ukrainalaisia. Osa ukrainalaisista perheistä on asunut siellä jo pidempään. Heidän avullaan Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna on luonut suorat kontaktit Ukrainaan avun perille menemisen varmistamiseksi. Näin yhdistys saa myös nopeasti tietoa tarvikkeista, joille on kulloinkin akuutti tarve. He ovat luoneet luotettavan yhteistyöverkoston yhdessä viranomaisten, eri organisaatioiden ja sairaaloiden kanssa. Yhdessä kumppaneidensa kanssa he varmistavat, että apu menee suoraan perille. Jokaisella matkalla on mukana myös henkilö Pohjanmaalta, ja lähetys todennetaan myös kuvin ja kirjein. Näin Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna voi varmistaa tarviketoimitusten perille pääsyn.


    Lahjoita myymälämme kassalla tai verkkokaupassamme

    Jos maksat verkkokaupassamme luottokortilla, tilausvahvistussivulla on lomake, jossa voit valita summan, jonka haluat lahjoittaa. Lahjoitus tapahtuu Partioaitan maksuvälittäjän, Adyenin, kautta samoilla tiedoilla kuin verkko-ostoksesikin. Vastaavasti mikäli asioit myymälässämme, voit lahjoittaa haluamasi summan kassalla.

    Lahjoituksen saajana on YK:n alainen pakolaisjärjestö UNHCR, jonka kautta lahjoitusvarat menevät Ukrainan sodasta kärsivien pakolaisten auttamiseen. Lahjoitus tehdään yhteistyössä Adyenin kanssa. Mikä tahansa summa kauttamme lahjoitetaan, Adyen lahjoittaa saman verran.


    Voit auttaa myös lahjoittamalla esimerkiksi seuraavien järjestöjen kautta


    Suomen Punainen Risti, SPR

    Voit tehdä lahjoituksen SPR:n verkkosivun kautta tai lähettämällä tekstiviestin SPR20 numeroon 16499. Viestin hinta on 20 euroa. Tai MobilePay:ssä lahjoittamalla haluamasi summa numeroon 10900.

    Lahjoita SPR:lle


    UN WOMEN

    YK:n tasa-arvojärjestö UN Women -järjestölle voit tehdä lahjoituksen heidän verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviestin UNW20 numeroon 16499. Tekstiviestin hinta on 20 euroa.

    Lahjoita UN WOMEN:lle


    FIDA

    Fida-järjestölle voit tehdä lahjoituksen järjestön verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviestin FIDA10 numeroon 16155. Viestin hinta on 10 euroa.
    Tai MobilePay:ssä lahjoittamalla haluamasi summa Ukraina-apuun numeroon 46003.

    Lahjoita Fidalle


    Kirkon ulkomaanapu

    Lahjoituksen voit tehdä järjestön verkkosivujen kautta. Tai MobilePay:ssä lahjoittamalla haluamasi summa numeroon 36263.

    Lahjoita Kirkon ulkomaanavulle


    Pelastakaa Lapset ry

    Kertalahjoittajana autat Ukrainan lapsia selviytymään kriisistä. Lahjoituksen voit tehdä järjestön verkkosivujen kautta tai tekstaamalla UKRAINA20 numeroon 16499. Viestin hinta on 20 euroa. Tai MobilePay:ssä lahjoittamalla haluamasi summa numeroon 95557.

    Lahjoita Pelastakaa Lapset ry:lle


    Suomen Unicef

    Suomen Unicef -järjestölle voit tehdä lahjoituksen heidän verkkosivujensa kautta tai lähettämällä tekstiviestin UKRAINA numeroon 16110. Viestin hinta on 20 euroa. Tai MobilePay:ssä lahjoittamalla haluamasi summa numeroon 33742.

    Lahjoita Unicefille


    Lääkärit ilman rajoja

    Potilas ei odota: lahjoita nyt ja turvaa sairaanhoito sodassa. Tutustu lahjoitustapoihin heidän verkkosivuillaan.

    Lahjoita Lääkärit ilman rajoja

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite