/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Apua Ukrainaan – tehdään yhdessä hyvää!

    Myös me Partioaitassa haluamme auttaa ukrainalaisia ja uskomme, että apu löytää perille parhaiten yhteistyössä tavarantoimittajien, hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä virallisten tahojen kanssa. Näin voimme myös varmistaa, että apumme kohdistuu oikeanlaisten tuotteiden ja tekojen kautta tärkeimpiin ja akuuteimpiin tarpeisiin.

    Ihmisten auttamisenhalu lämmittää sydäntä näinä vaikeina aikoina. ❤️

    Mitä olemme yhdessä saaneet jo aikaan?

    Useat ihmiset odottavat rajalla pois pääsyä maasta ja hytisevät ulkona kevättalven kylmyydessä. Monilla maahan jääneillä on pula tarvikkeista, ruoasta ja lämpimistä vaatteista.

    Ja meillä kaikilla halu auttaa.

    Untuvatakkeja yhdessä Warmpeacen kanssa

    Yhdessä yhteistyökumppanimme Warmpeacen kanssa olemme vieneet naisille ja lapsille satoja lämpimiä untuvatakkeja Ukrainaan. Näin useat rajalla maasta pois pääsyä odottavat saavat lämpimän takin ylleen. Kiitämme Warmpeacea ja Pavelin perhettä avun koordinoimisessa nopealla aikataululla. Warmpeace toimitti myös satoja untuvamakuupusseja ja sukkia Ukrainaan.

    Käsi- ja varvaslämmittimiä yhdessä Trotro Distributionin kanssa

    Olemme lahjoittaneet 1300 käsi- ja varvaslämmitintä niitä tarvitseville yhteistyössä Trotro Distribution Oy:n kanssa Ukrainalaiset Suomessa Ry:n pyynnöstä.

    Ensiaputarvikkeita yhdessä Active Marinin kanssa

    Yhdessä Active Marinin kanssa lahjoitamme 180 Care Plus Refill Kit -täyttöpakkausta ensiapulaukkuihin tukeaksemme avun antamista paikan päällä.

    Tarvikekeräystä Vaasan myymälässä

    Keräämme Vaasan myymälässämme tarvikkeita, joista on pula Ukrainassa. Apu koordinoidaan yhteistyössä Vaasassa olevien ukrainalaisten sekä Ukrainassa toimivien rotaryklubien kanssa. Vaasan myymälään voi tuoda tiistaihin 29.3. asti puhtaita ja ehjiä makuupusseja, tasku- ja otsalamppuja sekä paristoja, avaamattomia ensiaputuotteita (kuten haavanhoitoon soveltuvia välineitä, muovihanskoja, haavahuuhdetta, isoja laastareita ja sidetarvikkeita), avaamattomia hygieniatuotteita (kuten shampoota, deodorantteja, saippuaa, vaippoja, terveyssiteitä, hammasharjoja ja hammastahnaa) sekä hyvin säilyvää ruokaa avaamattomissa pakkauksissa (esim. lasten purkkiruokaa, välipalapatukoita ja pähkinöitä). Huomioithan, että emme voi ottaa vastaan huonokuntoisia tai muita kuin edellä mainittuja tarvikkeita.

    Kuinka voit olla mukana auttamassa?

    Voit lahjoittaa erilaisille yhdistyksille, jotka toimittavat humanitääristä apua Ukrainaan. Keräyksiä on menossa useita.

    Auta verkko-ostoksesi yhteydessä

    Voit auttaa Ukrainan sodan vuoksi hädänalaiseen tilanteeseen joutuneita nyt myös verkkokauppaostoksesi yhteydessä. Lahjoituksen saajana on YK:n alainen pakolaisjärjestö UNHCR, jonka kautta lahjoitusvarat menevät Ukrainan sodasta kärsivien pakolaisten auttamiseen.

    Kun olet tehnyt tilauksesi Partioaitan verkkokaupassa loppuun, tilausvahvistussivulla on lomake, jossa voit valita summan, jonka haluat lahjoittaa. Sinun ei tarvitse syöttää maksutietoja uudestaan vaan lahjoitus tapahtuu Partioaitan maksuvälittäjän, Adyenin, kautta samoilla tiedoilla kuin verkko-ostoksesikin. Yhteys Adyeniin on salattu ja turvattu ja katkeaa automaattisesti muutaman minuutin kuluessa.

    Lahjoitus tehdään yhteistyössä Adyenin kanssa. Mikä tahansa summa kauttamme lahjoitetaan, Adyen lahjoittaa saman verran.

    Auta myymäläostosten yhteydessä

    Lahjoita Ukrainan sotaa Suomeen paenneille lapsille Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

    Yhä useammat hakevat turvaa Suomesta. Pelastakaa Lapset ylläpitää lapsiystävällisiä tiloja muun muassa vastaanottokeskuksissa. Niissä lapset saavat leikkiä rauhassa ja toipua. Lisäksi perheille jaetaan ruokalahjakortteja, jotka auttavat heitä selviytymään ensimmäisistä viikoistaan Suomessa. Sinun on mahdollista auttaa lahjoittamalla vapaavalintaisella summalla joko ostosten yhteydessä tai erillisenä lahjoituksena Partioaitan liikkeissä. Lahjoituksellasi autat Ukrainan sodasta kärsiviä lapsia Suomessa.

    Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Ukrainan konfliktin seurauksena syntyvään Pelastakaa Lapset Ry:n työhön kotimaassa.


    SPR

    Voit tehdä lahjoituksen verkkosivun kautta tai tekstiviestin SPR20 numeroon 16499. Viestin hinta on 20 euroa.
    MobilePay: Lahjoita haluamasi summa numeroon 10900.

    Lahjoita SPR:lle

    UN WOMEN

    YK:n tasa-arvojärjestö UN Women järjestölle voi tehdä lahjoituksen verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviestin UNW20 numeroon 16499. Tekstiviestin hinta on 20 euroa.

    Lahjoita UN WOMEN:lle

    FIDA

    Fida- järjestölle voi tehdä lahjoituksen järjestön verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviestin FIDA10 numeroon 16155. Viestin hinta on 10 euroa.
    MobilePay: Lahjoita haluamasi summa Ukraina-apuun numeroon 46003.

    Lahjoita Fidalle

    Kirkon ulkomaanapu

    Lahjoituksen voit tehdä järjestön verkkosivujen kautta.
    MobilePay: Lahjoita haluamasi summa numeroon 36263.

    Lahjoita Kirkon ulkomaanavulle

    Pelastakaa Lapset ry

    Kertalahjoittajana autat Ukrainan lapsia selviytymään kriisistä. lahjoituksen järjestön verkkosivujen kautta.
    Tekstaamalla UKRAINA20 numeroon 16499 (20€).
    MobilePay: Lahjoita haluamasi summa numeroon 95557.

    Lahjoita Pelastakaa Lapset ry:lle

    Suomen Unicef

    Suomen Unicef -järjestölle voi tehdä lahjoituksen verkkosivujen kautta tai lähettämällä tekstiviestin UKRAINA numeroon 16110. Viestin hinta on 20 euroa.
    MobilePay: Lahjoita haluamasi summa numeroon 33742.

    Lahjoita Unicefille

    Lääkärit ilman rajoja

    Potilas ei odota: lahjoita nyt ja turvaa sairaanhoito sodassa.

    Lahjoita Lääkärit ilman rajoja

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite