Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Arc'teryx

        Arc'teryx haastaa olemassaolevan, uusien ideoiden toteuttamisen ollessa heidän kulttuurinsa. Intohimo ja uteliaisuus ajavat jatkuvasti tutkimaan ja kokeilemaan tunnettuja rajoja, huolimatta olettamuksista siitä, mikä on mahdollista. Vancouverilaisten kiipeilijöiden 1989 perustamalla Arc'teryxillä on yksi päämäärä: luoda varusteita, jotka mahdollistavat henkilön uppoutua tekemisen hetkeen, riippumatta ulkoisista tekijöistä.

        Arc'teryx - Osta verkossa

        Heidän design-keskuksensa on samanmielisten ihmisten pesä, käytännön ajatushautomo, jonka aktiiviset suunnittelijat, materiaaliekspertit, leikkaajat ja tuotekehittelijät tietävät mitä haluavat, miten sitä käytetään ja miksi sen pitää toimia. Arc'teryxin omistautuminen tekemiselleen näkyy heidän valmistusprosesseissaan. Tinkimättömyyden laadusta voi saavuttaa vain tehokkaalla toimittajien ja valmistajien yhteistyöllä.

        Arc'teryx pyrkii toimittamaan tuotteita, jotka ovat niin hyviä, kuin vain on mahdollista, jotta ne palvelevat pitkän aikaa ja yli odotusten. Tämä on Arc'teryxin tekemisen ydin ja yrityksen perusta - luoda mitä ei vielä ole olemassa.

        Lue lisää

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite