Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Lahjakortti

    Partioaitan lahjakortti on täydellinen lahja ulkoilusta, retkeilystä ja vaeltamisesta innostuneelle. Anna lahjansaajan valita oma lahjansa laajasta valikoimastamme! Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostospäivästä. Lahjakorttia voi käyttää sekä myymälöissä että verkkokaupassa. 

    Osta lahjakortti Partioaittaan

    Lahjakortteja voit ostaa verkkokaupasta sekä kaikista myymälöistämme. Verkkokaupan kautta voit ostaa sähköpostilla tai tekstiviestillä toimitettavan lahjakortin. HUOM! Jäsenalennukset tai muut etuudet eivät koske lahjakorttia.

    Lahjakortti Partioaittaan

    Anna lahjansaajan itse valita - Osta lahjaksi valinnanvapaus

    Käytä lahjakorttia

    Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa myymälöissämme sekä verkkokaupassa. Halutessasi voit käyttää useampia lahjakortteja samalla ostoskerralla. Verkkokaupassa lunastat lahjakortin kassasivulla ennen maksua. Syötä lahjakortin 16 numeroa tai puhelinnumero muodossa 0035840... ja 5 numeroinen pin-koodi, jonka jälkeen painat käytä-painiketta ja lahjakortin summa vähennetään ostoksesi loppusummasta.

    Lahjakortin palautus

    Sähköistä lahjakorttia (sähköpostitse tai tekstiviestillä lähetettyä lahjakorttia) ei voi palauttaa tai vaihtaa käteiseen. Tarkistathan lahjakortin vastaanottajan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron ennen kuin suoritat lopullisen maksun.

    Lahjakortin voimassaolo

    Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Sitä ei voi vaihtaa käteiseen. Korttia ei tarvitse käyttää kerralla ja jäljelle jäävä arvo jää kortille. Lahjakortin käyttö (=osto) ei jatka kortin voimassaoloaikaa. Otathan meidän asiakaspalveluun yhteyttä, mikäli lahjakorttisi voimassaoloaika on umpeutumassa. 

    Lahjakortin saldo

    Voit tarkistaa lahjakorttisi saldon tästä linkistä, edellisestä ostokuitista tai myymälässämme. Jos käytät lahjakorttia maksuvälineenä asioidessasi verkkokaupassamme, kirjoita viivakoodin alla oleva korttinumeron (16 numeroa) sekä pin-koodin (5 numeroa), jonka löydät raaputuspinnan alta, viivakoodin vierestä. Partioaitta ei vastaa kadonneesta tai varastetusta lahjakortista. 

    Ilahduta kaveria lahjakortilla

    Voit myös lähettää lahjakortin tekstiviestinä tai sähköpostitse osoitteessa https://lahjakortti.partioaitta.fi. Lahjakorttia voi käyttää kaikissa myymälöissämme ja verkkokaupassamme. Löydät myymälöidemme yhteystiedot kotisivuiltamme osoitteesta www.partioaitta.fi/myymalat.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite