Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Lahjakortti

    Partioaitan lahjakortti on täydellinen lahja ulkoilusta kiinnostuneelle ihmiselle. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta.

    OSTA LAHJAKORTTI

    Lahjakortteja voi ostaa verkkokaupasta ja kaikista myymälöistämme. Verkkokaupan kautta voit ostaa sähköpostilla tai tekstiviestillä toimitettavan lahjakortin. Osta lahjakortti tästä. HUOM! Jäsenalennukset tai muut etuudet eivät koske lahjakorttia.

    KÄYTÄ LAHJAKORTTI

    Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa myymälöissämme sekä verkkokaupassa. Halutessasi voit käyttää useampia lahjakortteja samalla ostoskerralla.

    Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Sitä ei voi vaihtaa käteiseen, Korttia ei tarvitse käyttää kerralla ja jäljelle jäävä arvo jää kortille. Lahjakortin käyttö ei jatka kortin voimassaoloaikaa.

    Voit tarkistaa lahjakorttisi saldon edellisestä ostokuitista tai myymälässämme. Jos käytät lahjakorttia maksuvälineenä asioidessasi verkkokaupassamme, kirjoita viivakoodin alla oleva korttinumeron (16 numeroa) sekä pinkoodin (5 numeroa), jonka löydät raaputuspinnan alta, viivakoodin vierestä. Partioaitta ei vastaa kadonneesta tai varastetusta lahjakortista.

    Voit myös lähettää lahjakortin tekstiviestinä tai sähköpostitse osoitteessa www.partioaitta.fi/asiakaspalvelu/lahjakortti/. Lahjakorttia voi käyttää kaikissa myymälöissämme ja verkkokaupassamme. Löydät myymälöidemme yhteystiedot kotisivuiltamme osoitteesta www.partioaitta.fi/myymalat

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite