Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Toimitusehdot

    Partioaitan toimitustavat


    • Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä.
    • Yli 80 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti kaikkialle Suomeen.
    • HUOM! Alle 18-vuotiaiden tilaajien tulee saada huoltajien suostumus tilaukselle.
    • Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tuotetta ei tilaushetkellä ole saatavilla

    NOUTO MYYMÄLÄSTÄ - 0 €

    Paketti toimitetaan valitsemaasi Partioaitta-myymälään. Saat sähköpostitse tiedon, kun tilaus on noudettavissa. Säilytämme tilauksia myymälässä 30 vuorokautta, minkä jälkeen tilaus katsotaan perutuksi ellei asiakkaan kanssa ole sovittu toimitusajan muutoksesta.

    HUOM! Noudettaessa etukäteen maksetun tilauksen myymälästä sinulla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus. Henkilötodistus vaaditaan sinun turvallisuutesi vuoksi, jotta voit olla varma ettei maksamaasi tilausta pääse noutamaan kukaan muu.

    Mikäli tilauksen noutaa toinen henkilö kuin tilauksen tekijä, tulee paketin noutajalla olla mukanaan valtakirja joka oikeuttaa paketin noutamisen. Voit ladata valtakirjapohjan tästä: Lataa valtakirja »


    POSTIN KULJETUSTAVAT

    NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA

    Toimitus- ja käsittelykulut 3,00 euroa
    Postin -pakettiautomaattipalvelu toimittaa tilauksesi nopeasti ja turvallisesti lähimpään noutopisteeseesi tai pakettiautomaattiin. Kun paketti on toimitettu, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi. Pakettiautomaatti toimitustapa on käytettävissä paketeissa, joiden mitat ovat maksimissaan pituus 150 cm sekä enimmäispituus + ympärysmitta 300 cm. Tätä suuremmissa paketeissa käytämme muita toimitustapoja. Klarna-maksuvaihtoehtoa ei voi käyttää yhdessä Postin pakettiautomaatti-toimitustavan kanssa. Katso lähin noutopisteeseesi tästä »

    NOUTO POSTIN TOIMIPISTEESTÄ

    Toimitus- ja käsittelykulut 4,90 euroa
    Posti toimittaa tilauksesi nopeasti ja turvallisesti lähimpään Postin toimipisteeseen. Kun paketti on toimitettu, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi. Katso lähin toimipisteesi tästä »

    TOIMITUS KOTIIN

    Toimitus- ja käsittelykulut: 8,90 euroa
    Kotiinkuljetus-palvelun avulla vastaanottaja voi itse valita toimituspäivän sekä ne aikavälit, joiden aikana paketti voidaan toimittaa. Vastaanottaja saa ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse ensimmäistä mahdollista toimitusajankohtaa edeltävänä päivänä. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi. Samalla saat linkin sivulle, jossa voit valita eri toimitusvaihtoehtojen väliltä. Ennakkoilmoituksessa voidaan tarjota myös muita toimitusvaihtoehtoja, kuten toimitus ilman kuittausta.

    TOIMITUSAIKA

    Normaali toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Ruuhka-aikoina, kuten alennusmyyntien aikaan, toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jos tuotteen kohdalla lukee "Tämän tuotteen toimitusaika voi olla normaalia pidempi", tuote toimitetaan keskusvarastolta, jolloin toimitusaika on 6-10 arkipäivää. Saatavuustiedot verkkokaupassamme pitävät yleensä hyvin paikkansa. Jos kuitenkin tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, saattaa toimitusaika olla pidempi. Tällöin otamme yhteyttä sähköpostitse.

    TOIMITUS SUOMEN ULKOPUOLELLE

    Toimituksissa Suomen rajojen ulkopuolelle toimitus- ja käsittelykulut ovat aina 25 euroa. Toimitamme tilauksia EU-alueelle. Tällä hetkellä emme valitettavasti EU alv-lainsäädännön mukaisesti pysty toimittamaan tilauksia seuraaviin maihin: Iso-Britannia, Sveitsi, Norja, Andorra, Färsaaret, Liechtenstein ja Monaco. 

    POSTIN HUIJAUSVIESTEJÄ LIIKKEELLÄ

    Huomioithan, että emme pyydä jälkikäteen lisämaksua Postin toimituksista tekstiviestitse tai sähköpostitse. Postin aidossa saapumisilmoituksissa kerrotaan noutopaikka osoitetietoineen, eivätkä ilmoitukset kehota antamaan tietoja ja avaamaan linkkejä. Esimerkki huijaustekstiviestin tekstistä: Lähetyksesi on laitettu sivuun, sillä siitä puuttuu postitusmaksu. Maksa täällä LINKKI.

    60 PÄIVÄN PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

    Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet 60 päivän aikana. Ohjeet tuotteen palauttamiseen tai vaihtamiseen löytyvät täältä.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite