Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Toimitusehdot

    Postin lakon vaikutukset toimituksiin

    Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n lakon vuoksi lupaamamme toimitusajat eivät välttämättä toteudu työtaistelun aikana.

    Saamme kaikki viikonlopun 8.-10.11. ja alkuviikon aikana tehdyt tilaukset toimitettua, mutta muutamaa päivää pidemmillä toimitusajoilla. Teemme parhaamme, että toimituksissa olisi mahdollisimman pieni viive. Voit seurata toimituksesi etenemistä Postin seurantakoodilla, jonka olet saanut sähköpostiisi. Löydät seurantakoodin myös omalta tililtäsi verkkokaupassa.

    Viikon 47 aikana (18.11. alkava viikko) lisäämme verkkokauppaan uuden vaihtoehtoisen toimitustavan. Tämän jälkeen toimituksissa ei ole lakon aiheuttamaa viivettä.

    Voit valita myös noudon myymälästä. Jos tilaamaasi tuotetta löytyy valitsemastasi myymälästä, on tilaus noudettavissa jopa saman päivän aikana.  

    Pahoittelemme mahdollista toimituksen viivästymistä.

    • Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä.
    • Yli 150 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti kaikkialle Suomeen.
    • HUOM! Alle 18-vuotiaiden tilaajien tulee saada huoltajien suostumus tilaukselle.

    NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

    Paketti toimitetaan valitsemaasi Partioaitta-myymälään. Saat sähköpostitse tiedon, kun tilaus on noudettavissa. Säilytämme tilauksia myymälässä 30 vuorokautta, minkä jälkeen tilaus katsotaan perutuksi ellei asiakkkaan kanssa ole sovittu toimitusajan muutoksesta.

    HUOM! Noudettaessa etukäteen maksetun tilauksen myymälästä sinulla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus. Henkilötodistus vaaditaan sinun turvallisuutesi vuoksi, jotta voit olla varma ettei maksamaasi tilausta pääse noutamaan kukaan muu.

    Mikäli tilauksen noutaa toinen henkilö kuin tilauksen tekijä, tulee paketin noutajalla olla mukanaan valtakirja joka oikeuttaa paketin noutamisen. Voit ladata valtakirjapohjan tästä: Lataa valtakirja »

    POSTIN KULJETUSTAVAT

    NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA 

    Posti- ja käsittelykulut 3,00 euroa
    Paketti toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestinä lähetystunnuksen ja ilmoituksen, kun toimitus on noudettavissa automaatista. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi. Pakettiautomaatti toimitustapa on käytettävissä paketeissa, joiden mitat ovat maksimissaan 60 x 36 x 60 cm. Tätä suuremmissa paketeissa käytämme muita toimitustapoja.  
    Klarna-maksuvaihtoehtoa ei voi käyttää yhdessä Postin pakettiautomaatti-toimitustavan kanssa.

    NOUTO POSTISTA

    Posti- ja käsittelykulut: 4,90 euroa
    Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen noudettavaksi. Saat tekstiviestinä lähetystunnuksen ja ilmoituksen Postiin saapuvasta paketista matkapuhelinnumeroosi, kun toimitus on lähtenyt Postin lajittelukeskuksesta. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi.

    TOIMITUS KOTIIN SOVITUSTI

    Posti- ja käsittelykulut: 8,90 euroa
    Toimitetaan sovittuun osoitteeseen vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana (klo 9-21). Postin kuriiri soittaa matkapuhelimeesi ja sopii ajan. Saat tekstiviestinä lähetystunnuksen ja ilmoituksen saapuvasta paketista, kun toimitus on lähtenyt Postin lajittelukeskuksesta. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi.

    TOIMITUSAIKA

    Normaali toimitusaika on 2-5 arkipäivää, ruuhka-aikoina kuten alennusmyyntien aikaan toimitusaika voi olla hieman pidempi. Osa Fjällräven, Primus, Hanwag ja Brunton tuotteista toimitetaan päävarastolta, jolloin toimitusaika on 6-7 arkipäivää.
    Saatavuustiedot verkkokaupassamme pitävät yleensä hyvin paikkansa. Jos kuitenkin tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, saattaa toimitusaika olla pidempi. Tällöin otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
    Voit seurata toimituksen etenemistä lähetystunnuksen avulla Itellan sivulla: Postin lähetysseuranta

    TOIMITUS SUOMEN ULKOPUOLELLE

    Toimituksissa Suomen rajojen ulkopuolelle toimitus- ja käsittelykulut ovat aina 25 euroa.

    30 PÄIVÄN PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

    Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet 30 päivän aikana. Ohjeet tuotteen palauttamiseen tai vaihtamiseen löytyvät täältä.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite