Barbour-päivät PK-seudulla

Barbour-päivät PK-seudulla

Partioaitta järjestää kevään aikana myymälöissään Barbour -päivät, joiden aikana myymälässä on Barbourin edustaja kertomassa brändistä ja tuotteista sekä vastaamassa asiakkaiden kysymyksiin. Lisäksi asiakkaat saavat hoito-ohjeita öljykangastakeille. Barbour-päivän aikana kaikki myymälässä Barbourin öljykangastakin ostaneet saavat kaupan päälle Barbour Tartan Lambswool -huivin.

Barbour -edustaja paikalla pääkaupunkiseudun myymälöissä:

  • Yrjönkadun myymälä 13.3. klo 16.00 - 19.00
  • Jumbo 25.3. klo 17.00 - 20.00
  • Iso-Omena 26.3. klo 17.00 - 19.00

Tervetuloa mukaan!

Barbour-takin voi tuoda meille vahattavaksi koska tahansa. Takki lähetetään Barbourille, ja toimitusaika on normaalisti noin viisi viikkoa. Barbour-päivän aikana tuoduille takeille luvataan lyhyempi toimitusaika. Vahauksen hinnat alkavat n. 50 eurosta.

Barbour

J.Barbour & Sons Ltd. perustettiin yli 120 vuotta sitten Englannin koilisrannikolle South Shieldsiin, kun skotlantilainen John Barbour halusi kehittää ulkona työskenteleville ihmisille parempia ja miellyttävämpiä vaatteita. Tuotekehityksen myötä syntyi öljykangas, joka on tänäkin päivänä Barbourin tärkein materiaali. Barbour tunnetaan erityisesti öljykangastakeistaan, mutta laajaan vaatemallistoon kuuluu mm. paitoja, neuleita, huiveja ja hattuja. Barbourilla on aina kiinnitetty huomiota tinkimättömään laatuun ja klassiseen designiin. Suuri osa öljykangastakeista valmistetaan edelleen South Shieldsissa. Kaikki öljykangastakit on valmistettu egyptiläisestä, pitkäkuituisesta puuvillasta.

Kommentit