/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    black friday tarjous

    Black Friday on jälleen Vihreämpi perjantai!

    Prosentit luonnolle, ei alennuksiin! Partioaitassa jokainen päivä on vihreä, mutta Black Friday on tavallistakin vihreämpi. Perjantaina korotamme alennusprosenttien sijaan Ympäristöbonusta ja lahjoitamme kaikista ostoksista 5 % ympäristön hyväksi – tavallisen klubiostoksia koskevan 1 %:n sijaan.

    Koko vuoden aikana kertynyt ympäristöbonus jaetaan vuosittain erilaisiin ympäristöä ja luonnossa liikkumista tukeviin hankkeisiin. Tänä vuonna kertyvällä summalla kunnostamme Hetta-Pallas -vaellusreittiä, suojelemme Itämerta ja tuemme lasten ja nuorten ympäristökasvatusta.

    Ympäristöbonuskohteet

    Kestävästi tunturiin -projekti

    Hankkeen tavoitteena on kehittää luontoretkeilyn edellytyksiä, turvaten samalla ainutlaatuisen tunturiluonnon ja lajiston säilyminen Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

    Lue lisää »

    Puhdas Itämeri -hankkeet

    John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville Puhdas Itämeri -hankkeissa.

    Lue lisää »

    Unelmista totta - lisää luonnossa harrastamisen mahdollisuuksia lapsille

    Unelmista totta on yleishyödyllinen hanke vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

    Lue lisää »

    Vaikuta vuoden 2021 Ympäristöbonuskohteisiin!

    Partioaitan Ympäristöbonuskohteet vuodelle 2021 valitaan tuttuun tapaan 365-klubilaisten äänestyksessä. 

    Tutustu kohteisiin ja äänestä »

    Yllättävän monet maailman parhaista asioista ovat ilmaisia. Vihreämmän perjantain kunniaksi keräämme nyt vinkkejä, mitä kaikkea voimme kokea luonnossa ihan ilmaiseksi. Millaiseen tarjoukseen sinä tarttuisit?
    • Metsäretki ystävän kanssa
    • Tähtitaivaan tuijottelu
    • Aamu-uinti luonnonvesissä
    • Kahvihetki nuotiopaikalla
    Osallistu kilpailuun Instagramissa tai Facebookissa jakamalla oma ehdotuksesi, niin voit voittaa paketin Partioaitan Tuokio-kahvia ja kaksi emalimukia - sinulle ja ystävällesi! Kilpailu on voimassa 29.11.2020 asti.

    Partioaitan Facebook »
    Partioaitan Instagram »

    #ilmainentarjous

    Katso Facebookissa ja Instagramissa tulleita #ilmainentarjous -ehdotuksia. Mihin tarjoukseen sinä tartut Vihreämpänä perjantaina?

    Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena! Partioaitta järjestää Vihreämpi perjantai -päivänä 27.11.2020 retkeilyvaateiden ja -varusteiden kirpputorin Yrjönkadun myymälässä.

    Partioaitan 365-klubilaiset voivat tuoda Yrjönkadun myymälässä järjestettävälle kirpputorille 1-2 omaa, hyväkuntoisia ja laadukasta retkeilyvaatetta ja -varustetta myytäväksi. Kirpputorille otamme Partioaitassa myytävänä olevia brändejä, kuten Fjällräven, Hanwag, Primus, Royal Robbins, Osprey ja Marmot. Mainitse ilmoittautuessasi, minkä tuotteen tuot myyntiin sekä tuotteen merkki, malli, väri ja koko.

    Lue lisää ja ilmoittaudu >
    Muut Vihreämpi Perjantai -tarjoukset


    Retkeilyvarusteiden huoltopiste

    Myymälöiden huoltopisteet ovat kaikkien käytössä ilmaiseksi. Tarjoamme vahaa, tarvittavat välineet ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään

    Lue lisää »


    Retkeilyvarusteiden lainauspalvelu

    Partioaitan liikkeistä löytyy runsas valikoima telttoja, rinkkoja, lumikenkiä ja retkiruokailutarvikkeita lainaksi. Tarjoamme upean mahdollisuuden kokeilla retkeilyvälineitä luonnossa.

    Lue lisää »


    Ilmainen retkeilijän tietopankki

    Partioaitta tarjoaa asiakkailleen valtavan määrän tietoa retkikohteista ja varusteista sekä antaa arvokkaita vinkkejä ulkoiluun. Tietopankkiin voi tutustua verkossa, mutta liikkeen myyjät ja opaskirjat ovat myös käytössä ympäri vuoden.

    Lue lisää »


    Miksi Partioaitassa kaikki päivät, myös Black Friday, ovat vihreitä?

    1 % ympäristön hyväksi – joka päivä
    Maksamme 365-klubilaisten ostoksista 1 % ympäristön hyväksi. Kerrytä ympäristöbonusta vuoden aikana ja äänestä ympäristöbonuksen saajaksi omaa suosikkiasi.
    Lue lisää ympäristöbonuksesta »

    Osta vain tarpeeseen
    Autamme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Pyrimme löytämään tuotteet, jotka täydentävät sinulla jo olevia tuotteita, sillä harvoin on tarvetta uusia ihan kaikkea. Meille on tärkeää olla luotettava ulkoilun asiantuntija, jolta saa vinkit sopivimman tuotteen löytämiseksi.
    Lue oppaitamme »

    Luotettavat laatumerkit
    Valikoimamme on täynnä kestäviä ja laadukkaita tuotteita tunnetuilta ja hyväksi havaituilta tuotemerkeiltä. Osa ikivihreistä tuotteistamme on ollut valikoimassamme jo kymmeniä vuosia. Kun ostat laatua, tiedät saavasi pitkäikäisen kumppanin. Se on ekoteko parhaimmillaan.
    Tutustu tuotemerkkeihin »

    Vihreämpi valinta -tuotteet
    Olemme jo vuosia rakentaneet Partioaitan valikoimaa toiminnallisuuden, vastuullisuuden ja ekologisuuden ehdoilla. Ekologisimmat tuotteet on merkitty Vihreämpi valinta -symbolilla, joka kertoo, että tuotteen valmistaja on tehnyt aktiivisia, ympäristöystävällisiä valintoja. Tuotteet on valmistettu esimerkiksi kierrätetystä tai luonnonmukaisesti tuotetusta materiaalista.
    Katso Vihreämpi valinta -tuotteet »

    Kierrätä retkeilyvaatteesi
    Voit tuoda vanhat retkeilyvaatteesi kierrätettäväksi myymälöihimme. Otamme vastaan tekstiilejä ja kenkiä. Meiltä tuotteet jatkavat I:CO:n kautta materiaalien kierrätettäväksi. Jokaisesta kierrätyskilosta lahjoitetaan rahaa erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin.
    Lue I:CO:sta tarkemmin: ico-spirit.com »

    Vähemmän muovia
    Olemme sitoutuneet muovikassien vähentämiseen. Kannustamme, että asiakkaat tulisivat oman repun tai kassin kanssa myymäläämme. Se on kaikkein ekologisin vaihtoehto. Oma kestokassimme on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sen kylkeen on painettu rakkausruno luonnolle muistuttamaan siitä, miksi vihreitä arkipäivän tekoja tarvitaan.

    Rakas Luonto

    Toivottavasti voit hyvin. Olen pahoillani,
    että en ole aina kohdellut sinua niin kuin
    ansaitsisit. Olet aina antanut minulle
    kaikkesi pyytämättä mitään takaisin.
    Sinä jaksat kauneudellasi ihmetyttää minua
    yhä uudestaan, ei ole toista sinun kaltaista.
    Lupaan tästä lähtien huolehtia sinusta
    paremmin, että jaksaisit edelleen hymyillä
    ja ihmetyttää. Rakastan sinua ja haluan,
    että kukoistat vielä senkin jälkeen
    kun minua ei enää ole.

    Rakkaudella, Ihminen

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite