Boulderkiipeily tutuksi - Hämeenlinna

Boulderkiipeily tutuksi - Hämeenlinna

13.9.2016 Hämeenlinna. Myyjämme Timo vie klubilaiset ulos luontoon tutustumaan boulderkiipeilyyn. Tämä ilta sopii sekä vasta-alkajille että kokeneemmille kiipeilijöille. Sateen sattuessa boulderoidaan Hämeenlinnan kiipeilykeskus Hänkin sisäseinillä. Tällöin sisäkiipeilystä veloitetaan osallistujille tarjoushinta 5 euroa, hinta sisältää kiipeilytossut. Timo on paikallisen Hämeenlinnan kiipeilyseura ry:n jäsen ja boulderointi järjestetään yhteistyössä seuran kanssa.

Timo on myös kirjoittanut kiipeilyretkistään Partioaitan blogiin:

Boulderparadiset Geta
Kuutamokiipeilyä ja liekitöntä retkikokkausta Repovedellä
Vibram Fivefingersit mukana kesän seikkailuissa
Vaihtelevaa säätä ja jäätä Norjassa

Katso myös Timo Klubi-ilta Kiipeilytarinoita maailmalta Tampereen myymälässä 8.9.2016, missä hän kertoo kiipeilyreissuistaan ja näyttää komeita kuviaan Dolomiiteiltä, Chamonix'sta ja Lofooteilta.

Boulderointi on kiipeilyn laji, jossa kiivetään muutaman metrin korkuisia reittejä kallioilla ja siirtolohkareilla. Köysiä ja valjaita ei käytetä, vaan reitiltä pudottaudutaan patjalle, joka asetetaan reitin juurelle. Jokaiselle löytyy sopivan tasoisia reittejä, joilla pystyy testaamaan ongelmanratkaisukykyä, kiipeilytossun pitoa ja sormien vahvuutta.

Kokoonnumme klo 17.00 Hämeenlinnan Kiipeilykeskus Hänkillä (Luukkaankatu 7), josta lähdemme järjestäjän tarjoamalla kyydillä Iittalan Taljalaan (n. 30 km), jossa on yksi Hämeenlinnan seudun monipuolisimmista boulderointialueista. Taljalan reitit nimineen ja vaikeusasteineen löytyvät osoitteesta https://27crags.com/crags/taljala. Takaisin Hänkillä olemme viimeistään klo 21.00.

Osallistujat saavat tarvittaessa kiipeilytossut lainaan Hänkiltä. Putoamisalustat eli crashpadit saamme lainaan Hämeenlinnan kiipeilyseuralta. Omiksi varusteiksi riittävät ulkoliikuntaan sopiva vaatetus, ja ulkoilukengät, joilla voi liikkua metsässä. Autolta kävelemme kiipeilypaikoille n. 500 metriä hakkuuaukealla ja metsässä.

Kannattaa ottaa myös evästä ja juotavaa mukaan!

Huom! Osallistujia ei ole vakuutettu Partioaitan puolesta.

Tapahtuman kesto klo 17-21.
Maksimi osallistujamäärä 12 henkilöä.

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Hämeenlinnan kiipeilykeskus Hänkki, Luukkaankatu 7 (katso Google-kartta)
Aika: 13.9.2016 klo 17-21

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit