Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Uusi
    • SNOW MANTRA MITT 1
    • SNOW MANTRA MITT 2
    • SNOW MANTRA MITT 3
    • SNOW MANTRA MITT 4
    • SNOW MANTRA MITT 5

    Canada Goose SNOW MANTRA MITT Miehet

    Tuotenumero: 2065185
    Hinta sis. alv
    350,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    BLACK
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.

    Korkealaatuiset ja kestävät rukkaset talven kovimmille pakkasille, jotka koostuvat säänkestävästä, suojaavasta päällyskintaasta ja lämmittävästä, untuvatäytteisestä sisärukkasesta, jotka ovat molemmat käytettävissä myös erikseen.

    Ulkokintaan lujatekoinen Tri-Durance HS® -päällikangas yhdessä vedenpitävän ja hengittävän Hipora® -kuorikerroksen kanssa tekevät rukkasesta erittäin hyvin äärimmäisiä sääolosuhteita kestävän pitäen kädet suojassa sateelta, lumelta ja tuulelta. Kämmenosa, sormien kärki ja peukalon sisäsyrjä ovat vedenpitävää, kestävää nahkaa, jotka mahdollistavat erinomaisen kulutuskestävyyden ja pitävän otteen. Peukaloiden ulkosyrjissä on pehmeät kangaskaistaleet, jotka toimivat esimerkiksi laskettelulasien pyyhkiminä. Ulkokintaan sisävuori on harjattua, pehmeää materiaalia, joka siirtää tehokkaasti iholle muodostuvaa kosteutta. Elastinen varren suuaukko nopeakäyttöisellä kiristysmekanismilla estää lumen pääsyn kintaan sisään ja mahdollistaa tukevan paikanllaanpysymisen takin hihan päällä. Rukkasissa on kiinnityslenkit, joiden avulla ne saa kiinnitettyä yhteen sekä ripustettua roikkumaan takkiin, housuihin tai reppuun. Ranteen ympärille tulevat irrotettavat kuminauhalenkit varmistavat kintaiden mukanapysymisen kovemmassakin menossa. Rukkasen kämmenselässä on näkyvyyttä parantavat heijastavat yksityiskohdat.

    Sisäkintaan päällikangas on kestävää ja kevyttä ripstop-kudottua Resistor-40D -kangasta. Kämmenosa, peukalo ja rukkasosan pää on vahvistettu kulutuskestävyyttä lisäävällä Tri-Durance PF™ -softshell-kankaalla. Kämmenessä ja peukalossa on pitävän otteen mahdollistavaa kangasta. Kintaan ylellisen lämmittävänä eristemateriaalina toimii 600 fp hanhenuntuva. Joustava suuaukko pitävää kintaan paikoillaan ja estävää lämpöä karkaamasta. Sivulla ranteessa on kiinnityspiste karabiinihaalle.

    • Vettä, lunta ja tuulta pitävä, kolmikerroksinen Tri-Durance HS® -päällikangas.
    • Pitkä, suojaava varsi tukevalla kiristysmekanismilla ja kiinnitysremmeillä.
    • Sisäkinnas eristetty lämmittävällä 600 fp untuvatäytteellä

     

    Tekniset tiedot
    Koko
    S
    Täyte
    Hanhenuntuva
    Sukupuoli
    Miehet
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!
    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite