Parempia valintoja – kestävä kehitys tuotannossa - Yrjönkatu

Parempia valintoja – kestävä kehitys tuotannossa - Yrjönkatu

7.9. klo 20 vietämme kestävän kehityksen iltaa Yrjönkadun myymälässä. Tule kuulemaan miten Fjällräven ottaa vastuuta tuotteiden tuottamisesta, kontrolloi tarkasti tuotannon eri vaiheita ja ylläpitää läpinäkyvää tuotantoprosessia. Klubi-illassa pääsemme kuulemaan Sustainability Manager Christiane Dolvaa, joka vastaa kestävästä kehityksestä Fjällrävenillä. Christiane vie kuulijat "behind the scenes" -teemalla Fjällrävenin taustakulisseihin ja esittelee Fjällrävenin periaatteita ja valintoja kaikessa tekemisessä. Esitys on englanninkielinen.

Arvomme 4 kpl Re-Kånkeneita illassa!

Arvomme illassa 4 kpl Re-Kånken uutuusreppuja!

Illan aihe on ajankohtainen kulutusyhteiskunnassamme ja illasta saa myös paljon yleistä tietoa tuotanoprosesseista. Christiane käy läpi haasteita, joita nykytuotannossa kohdataan, ja miten Fjällräven on tehdyt omia valintoja edesauttaakseen kestävää kehitystä. Käymme illan aikana läpi myös yleisemmin vaateteollisuuden haasteita. Illasta saa mukaan vinkkejä, miten pienillä asioilla meistä jokainen voi tehdä vastuullisia valintoja luonnon hyväksi jokapäiväisessä elämässämme. Tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä Christianelta lisää luentoon liittyvistä asioista.

Fjällräven CSR

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Yrjönkatu, Yrjönkatu 36, Helsinki (katso Google-kartta)
Aika: 7.9.2016 klo 20-21.30

Tervetuloa mukaan!

Huom! Esitys on englanniksi.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit