Takaisin Fjällräven telttauutuudet-sivulle

Fjällräven Abisko Dome teltta

Abisko - Kevyet telttamallit melkein kaikenlaiseen ulkoiluun

Abisko-sarjasta löytyy sopiva telttamalli liki jokaisen retkeilijän tarpeeseen. Abisko-sarjaan kuuluu Abisko Endurance, Abisko Lite ja Abisko Shape -tunneliteltat, joissa mitoituksia löytyy yhden henkilön teltasta neljän hengen telttaan sekä Abisko Dome ja Abisko View  itsestään seisovat kupoliteltat.

Abisko Endurance

Tuulivakaa tunneliteltta, jossa on runsaasti istumakorkeutta sisäteltassa ja tilavassa absidissa. Se tekee telttailusta erittäin mukavaa ja helpottaa sateisten päivien viettämistä teltassa. Absidissa on hyvin tilaa tavaroille ja ruoanlaittoon. SIsäänkäynti toiselta puolelta mahdollistaa hyvän tilan hyödyntämisen, eikä sisään tai ulos kuljettaessa jouduta harppomaan tavaroiden yli. Teltta sopii täydellisesti niille, jotka haluavat saada kestävän, mutta kevyesti pakkautuvan teltan, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön haastavissakin olosuhteissa. 

 

Abisko ENdurance Show all Vaellusteltat VarusteetTeltat ja telttailutarvikkeetVaellusteltat

Abisko Lite

Kompakti ja tuulivakaa teltta vaeltajille, jotka liikkuvat mielellään pienellä ja kevyellä kantamuksella. Painon ja pakkaustilan optimoimiseksi teltan korkeus ja absidin koko on kompakti kompromissi. Sisäänkäynti absidin sivulta mahdollistaa parhaan mahdollisen tilankäytön. Kompakti ja kevyt vaellusteltta on parhaimmillaan lämpiminä vuodenaikoina. Se sopii myös talvikäyttöön niille, joilla on vähemmän kantamusta ja jotka telttailevat vähemmän haastavissa olosuhteissa.

Abisko Lite Show all Vaellusteltat VarusteetTeltat ja telttailutarvikkeetVaellusteltat

Abisko Shape

Kevyt, mutta vahva ja tuulenkestävä tunneliteltta, jonka linjakas muotoilu antaa absidiin huomattavasti tilaa. Teltassa on lyömättömät ilmanvaihto-ominaisuudet, kuten ylös rullattavat päädyt teltan ulkokankaassa. Se mahdollistaa loistavan ilmanvaihdon lämpiminä ja kuivina öinä. Myös ovi voidaan rullata ylös ja lukita puoliavoimeen asentoon päästämättä kuitenkaan sadetta sisätelttaan. Abisko Shape sopii erinomaisesti kevyeksi ja mukavaksi vaellusteltaksi ympäri vuoden kaikkiin olosuhteisiin, äärimmäisiä talviolosuhteita lukuunottamatta.

Abisko shape Show all Vaellusteltat VarusteetTeltat ja telttailutarvikkeetVaellusteltat

Abisko Dome

Tilava ja vakaa kupoliteltta, jossa on kaksi suurta absidia. Kaksi sisäänkäyntiä helpottaa telttailua, oman telttapuolen järjestelyä, ja ainoastaan suojaisan puolen käyttämistä tuulisella säällä. Teltassa on myös runsaasti tilaa varusteille ja ruoanlaitolle huonolla säällä. Kolmikaarinen rakenne tekee teltasta itsestään seisovan ja helpottaa pystyssä pysymistä kaikissa paikoissa. Myrskynaruja käytetään teltan ankkuroimiseen maahan, jolloin se kestää voimakastakin tuulta. Abisko Dome on kevyt ja miellyttävä vaellusteltta, joska toimii vuoden ympäri vaativissakin olosuhteissa. teltan ilmanvaihto on loistava, ja mahdollisuus lukita ulko-ovi puoliavoimeen asentoon tekee siitä hyvän valinnan myös trooppiseen ilmastoon.

Abisko View

Kevyt ja ilmava itsestään seisova teltta, joka sopii erityisesti lämpimiin olosuhteisiin. Absidit voidaan rullata kokonaan ylös teltan molemmilla puolilla, jolloin voidaan nauttia sisäteltasta avautuvasta näköalasta, ja pitää samalla hyönteiset ulkopuolella. Ulkoteltan kangasta on hieman nostettu lyhyillä sivuilla, mikä mahdollistaa loistavan ilmanvaihdon yhdessä korkealla sijaitsevien tuuletusaukkojen ja kokonaan verkkokankaasta valmistettujen sisäteltan sivujen kanssa. Teltta o ntäydellinen valinta trooppisiin seikkailuihin. Epävakaassa, mutta lämpimässä säässä ovet voidaan lukita puoliavoimeen asentoon, vähentämättä sateensuojaa sisäteltalta. Kevyt ja miellyttävä teltta on parhaimmillaan kesäisillä, keväisillä ja syksyisillä retkillä.

Abisko dome ja view Show all Vaellusteltat VarusteetTeltat ja telttailutarvikkeetVaellusteltat