Tervetuloa ulos

Olet tervetullut upeaan Fjällräven Brand Corneriimme. Brand Cornerit sijaitsevat Helsingin Yrjönkadun, Vantaan Jumbon, Tampereen, Turun Hansan ja Jyväskylän myymälöidemme yhteydessä. Astumalla sisään myymälään, pääset ulos! Fjällrävenin ideologiana on tavoite tuoda luonto ihmisille tavoitettavammaksi aikaa kestäviä ulkoiluvarusteita valmistamalla. Partioaitan toiminta-ajatuksena ja tavoitteena jo yli 80 vuoden ajan on ollut edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Tee jokaisesta päivästä seikkailu. Tämän voit toteuttaa hyvinkin helposti kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa.

Fjällräven Brand Corner on myymälä myymälän sisällä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että myymälässä on erittäin laaja osasto Fjällräven-tuotteille. Lisäksi myymälässä löytyy Partioaitan normaalivalikoima.

Fjällräven Brand Corner Jumbo

Osoite:

Kauppakeskus Jumbo,
Valuuttakatu 2
01510 Vantaa
Reittiohjeet »

Aukioloajat:

Arkisin 09-21
Lauantaisin 09-21
Sunnuntaisin 11-18 

Partioaitta Jumbo kartta

Fjällräven Brand Corner Turku

Osoite:

Hansan kultatalo 1. kerros
Aurakatu 12 A, 20100 Turku
Reittiohjeet »

Aukioloajat:

Arkisin 09-20
Lauantaisin 10-18
Sunnuntaisin 12-18 

Partioaitta Turku kartta

Fjällräven Brand Corner Helsinki

Osoite:

Yrjönkatu 36, 00100 Helsinki
Reittiohjeet »

Aukioloajat:

Arkisin 09-20
Lauantaisin 09-18
Sunnuntaisin 12-17 

Partioaitta Yrjönkatu kartta

Fjällräven Brand Corner Tampere

Osoite:

Hämeenkatu 18, 33200 Tampere
Reittiohjeet »

Aukioloajat:

Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-17
Sunnuntaisin 12-17

Partioaitta Tampere kartta

Fjällräven Brand Corner Jyväskylä

Osoite:

Sokos-keskus, Kauppakatu 24, 40100 Jyväskylä
Reittiohjeet »

Aukioloajat:

HUOM! Avautuu 27.4.2017
Arkisin 9-20
Lauantaisin 10-18
Sunnuntaisin 12-18

Partioaitta Jyväskylä kartta

Legendaarisia tuotteita

Vuosikymmenien varrella monista Fjällrävenin tuotteista on syntynyt ikuisia klassikoita kuten esimerkiksi kaksikerroksiset tunneliteltat kuten Akka, todellinen kokokansan reppu Kånken sekä G-1000-kankaasta valmistetut, kulttimaineeseen nousseet retkeily- ja vapaa-ajanvaatteet. Monella ulkoilijalla ja retkeilijällä onkin rakkaita muistoja omista Fjällräven-tuotteistaan.

Vaikka Partioaitan Fjällräven-valikoima onkin jo laaja entuudestaan, on Brand Corner -myymälän valikoima entistäkin kattavampi. Löydät sieltä paljon malleja vaatteista ja varusteista, joita ei myydä missään muualla Suomessa. Fjällräven Brand Cornerissa on Suomen laajin valikoima Fjällrävenin ajattomia vaatteita ja varusteita vaellukseen ja ulkoiluun.

Tutustu laajaan Fjällräven-valikoimaamme >>

Asiantunteva ja palveleva henkilökunta

Liikkeessä on Service Center -palvelu, josta saat apua kun tarvitset varaosia Fjällräven-tuotteisiisi. Myymälän vahauspisteeseen voit tuoda G-1000-vaatteesi vahattavaksi ja näin pidentää vaatteesi käyttöikää. Myymälästä löytyy myös ompelupalvelu, mikäli on tarvetta vaikka housujen lyhentämiseen.

Myymälän henkilökunta on saanut lisäkoulutusta Fjällrävenin toimesta ja he ovat todellisia asiantuntijoita mitä tulee Fjällrävenin valikoimaan.

Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan Fjällrävenin ajatusmaailmasta Brand Corneriin!