Fjällräven Brand Corner Helsinki avajaiset

Fjällräven Brand Corner Helsinki avajaiset

 

Tervetuloa ulos!

Olet tervetullut uuteen upeaan Fjällräven Brand Corneriimme Helsinkiin. Vietämme avajaisia lauantaina 3.10.2015 Yrjönkadun myymälässä klo 9 alkaen. Astumalla sisään myymälään, pääset ulos! Fjällrävenin ideologiana on tavoite tuoda luonto ihmisille tavoitettavammaksi hyviä ulkoiluvarusteita valmistamalla. Partioaitan toiminta-ajatuksena ja tavoitteena jo yli 80 vuoden ajan on ollut edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Tee jokaisesta päivästä seikkailu. Tämän voit toteuttaa hyvinkin helposti kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa.

Osallistu Facebook-tapahtumaan.

Laajan tuotevalikoiman esittelyn lisäksi myymälässä on tarjolla ohjelmaa. Löytöretkeilijä ja seikkailija Pata Degerman sekä Fjällräven Numbers Test Team -jäsen Joppe Ranta tarinoivat päivän mittaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan tuotetestauksesta, perinneretkeilystä, Fjällrävenin brändistä ja kestävästä kehityksestä. Myymälässä on myös ensisittelyssä Primuksen ensi keväällä markkinoille tuleva Campfire- sarja.

Legendaarisia tuotteita

Vuosikymmenien varrella monista Fjällrävenin tuotteista on syntynyt ikuisia klassikoita kuten esimerkiksi kaksikerroksiset tunneliteltat kuten Akka, todellinen kokokansan reppu Kånken sekä G-1000-kankaasta valmistetut, kulttimaineeseen nousseet retkeily- ja vapaa-ajanvaatteet. Monella ulkoilijalla ja retkeilijällä onkin rakkaita muistoja omista Fjällräven-tuotteistaan.

Vaikka Partioaitan Fjällräven-valikoima onkin jo laaja entuudestaan, on Brand Corner -myymälän valikoima entistäkin kattavampi. Löydät sieltä paljon malleja vaatteista ja varusteista, joita ei myydä missään muualla Suomessa. Fjällräven Brand Cornerissa on Suomen laajin valikoima Fjällrävenin ajattomia vaatteita ja varusteita vaellukseen ja ulkoiluun.

Tutustu Partioaitan laajaan Fjällräven-valikoimaan.

Asiantunteva ja palveleva henkilökunta

Liikkeessä on Service Center -palvelu, josta saat apua kun tarvitset varaosia Fjällräven-tuotteisiisi. Myymälän vahauspisteeseen voit tuoda G-1000-vaatteesi vahattavaksi ja näin pidentää vaatteesi käyttöikää. Myymälästä löytyy myös ompelupalvelu, mikäli on tarvetta vaikka housujen lyhentämiseen.

Myymälän henkilökunta on saanut lisäkoulutusta Fjällrävenin toimesta ja he ovat todellisia asiantuntijoita mitä tulee Fjällrävenin valikoimaan.

Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan Fjällrävenin ajatusmaailmasta Brand Corneriin!

Löydät Brand Cornerin Yrjönkadun myymälästämme osoitteessa Yrjönkatu 36, Helsinki. Olemme lauantaina avoinna 9-18.

Fjällräven Brand Corner Helsinki Fjällräven Brand Corner Helsinki Fjällräven Brand Corner Helsinki Fjällräven Brand Corner Helsinki Fjällräven Brand Corner Helsinki Fjällräven Brand Corner Helsinki  Fjällräven Brand Corner Helsinki

Kommentit