Fjällräven Classic -matkakertomus

Fjällräven Classic -matkakertomus

Järjestimme Päivä naisille –tapahtuman Yrjönkadun myymälässämme 9.5.2015 ja kaikkien kävijöiden kesken arvoimme yhdessä Fjällrävenin kanssa 2 paikkaa Fjällräven Classic –vaellukselle lentoineen. Onnetar oli suosiollinen Majbrittille, ja tässä hänen kertomuksensa Classicilta.

Oli mahtava matka, kiitos! Päästiin maaliin ilman suurempia vaivoja, molemmilta irronnut yksi varpaankynsi, ei sen kummempaa. Jännitin ennen lähtöä, kun oli pakko ostaa uudet vaelluskengät viime tipassa, mutta kaikki sujui hyvin kun joka aamu teipattiin jalat kunnolla .

Matkalla oli kyllä haasteita, varsinkin se kivinen osuus ja jotkut vedenylitykset.

Meillähän oli tarkoitus ettei ole kiire, kävellään niin paljon kuin tuntuu hyvältä. Oli tosi ihana, että saatiin nukkua sisätiloissa ensimmäinen ja viimeinen yö. Viimeisenä iltana nautittiin, kun istuttiin ravintolassa syömässä ja skoolaamassa samalla kun ikkunasta nähtiin telttoja vesisateessa :)

Yhtenä yönä oli joku jyrsijä, luultavasti sopuli, löytänyt pähkinöitä rinkastani, ja pohjaan oli nakerreltu reikä. Mutta sitä en ymmärrä mitä hyvää sandaaleissani oli, kun nekin oli nakerreltu.

Suurkiitokset meiltä molemmilta! Olemme ylpeitä itsestämme, että selvittiin maaliin. Kuvassa Kirsti on vasemmalla ja minä oikealla.

Kiitos!

Kommentit