Takaisin Fjällräven telttauutuudet-sivulle

Fjällräven Abisko Dome teltta

Keb - Lujuutta, kestävyyttä ja luotettavuutta vuoden ympäri

Keb-sarjasta löytyy sopiva telttamalli vaativiin olosuhteiisiin ja ympärivuotiseen retkeilyyn. Keb-sarjaan kuuluu Keb Endurance - tunneliteltat, josta löytyy mallit kahdelle, kolmelle ja neljälle hengelle sekä Keb Dome itsestään seisovat kupoliteltat kahdelle ja kolmelle henkilölle.

Keb Endurance

Erittäin kestävä ja turvallinen neljän vuodenajan tunneliteltta, joka sopii koviin olosuhteisiin ja vaikeaan maastoon. Endurance on yksi tilavimmista malleistamme. Korkea sisäteltta ja tilava absidi tekevät teltasta mukavan, myös silloin kun teltassa joudutaan viettämään pitkiä aikoja hankalan sään vuoksi. Keb Endurance on parhaimmillaan vaativilla talvivaelluksilla ja se soveltuu myös telttailuun korkealla, mutta on silti sopivan kokoinen rinkassa kannettavaksi. Kaikki yksityiskohdat o nsuunniteltu talvikäyttöön. Esimerkiksi säätimet ja vetoketjun vetimet on mitoitettu käsineillä käytettäviksi. Sisäänkudotuilla heijastinlangoilla varustetut telttanarut ovat erittäin lujat ja niissä on kaksi säädintä. Riittävän suuret kiinnityslenkit mahdollistavat suksien tai sauvojen käytön ankkuroimiseen lumisissa olosuhteissa.

Keb Endurance Show all Vaellusteltat VarusteetTeltat ja telttailutarvikkeetVaellusteltat

Keb Dome

Erittäin kestävä ja vakaa näeljän vuodenajan kupoliteltta, joka sopii erinomaisesti koviin olosuhteisiin ja vaikeaan maastoon. Luotettava valinta, jota on helppo käsitellä kylmissä olosuhteissa. Se sopii täydellisesti vaativille talvivaelluksille korkealla, ja on samalla tarpeeksi kevyt kannettavaksi repussa. Loistavan ilmanvaihdon ja suurten verkko-ovien ansiosta teltta sopii myös trooppisiin seikkailuihiin. Kolmikaarinen rakenne tekee teltasta itsestään seisovan ja kevyen siirtää sopivan leiripaikan löytämiseksi. Mahdollisuus käyttää kaksinkertaisia telttakaaria tekee teltasta kestävämmän kovassa tuulessa ja runsaslumisissa olosuhteissa. Kaksi tilavaa absidia tekevät telttailusta miellyttävää.

Keb Dome Show all Vaellusteltat VarusteetTeltat ja telttailutarvikkeetVaellusteltat