Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • ANORAK NO. 9 1

    Fjällräven ANORAK NO. 9 Miehet

    Tuotenumero: F83268
    429,00 €
    ei saatavilla
    Väri
    SAND
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video
    Video
    Video
    Video
    Anorak No. 9 on kestävä retkianorakki hieman lämpimämmälle säälle ja aktiivisemmalle liikkumiselle. Anorak No. 8. -mallin tapaan sen toiminnallisuus mahdollistaa ympärivuotisen käytön, mutta sitä ei ole yhtä voimakkaasti vahvistettu ja se vie pakattuna vähemmän tilaa.

    Huppu on rakenteeltaan samanlainen kuin sisarmallissa ja se voidaan säätää täydellisesti pään ympärille istuvaksi, jäykkä lippa voidaan taittaa kahteen asentoon sen mukaan, halutaanko paras mahdollinen suoja tuulta vastaan vai laajempi näkökenttä. Kun huppua ei tarvita, se muodostaa korkean kauluksen, joka pitää niskan lämpimänä.

    Edessä puolipitkä vetoketju, aukon napitus voidaan avata ja taittaa sivuun ylimääräisen lämmön poistamiseksi. Pitkät sivuvetoketjut mahdollistavat lisätuuletuksen ja helpottavat pukemista ja riisumista.

    Etupuolen kengurutasku on hieman pienempi kuin Anorak No. 8:ssa ja siinä on sivuaukot. Vyötäröä voidaan säätää selkäpuolella olevalla säätönyörillä, ja helman säädölle on oma säätönyöri. Hihansuita voidaan säätää nappilistalla.

    Anorakin materiaalina on tuulenpitävä ja vettähylkivä G-1000 Eco, joka on valmistettu kierrätetystä polyesterista ja luomupuuvillasta. Olkapäissä, kyynärpäissä ja pidennetyssä selkäosassa on kaksinkertaiset kangasvahvikkeet.

    Kangas ja yksityiskohdat on valittu niin, että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset – esimerkiksi suurin osa nahkakoristeista on tehty talteenotetuista jäämäpaloista – ja jotta kuluneita osia on helppo vaihtaa vuosien käytön jälkeen.

    Kuuluu Fjällrävenin Numbers-mallistoon.

   • Kestävä retkianorakki
   • G-1000 Eco
   • Myrskyhuppu ja jäykkä lippa
   • Tekniset tiedot
    Koko
    L
    Paino
    1006 g
    Materiaali
    G-1000® Eco: 65% polyesteri, 35% puuvilla
    Sukupuoli
    Miehet
    G-1000
    kyllä
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite