Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • CANADA WOOL PADDED JACKET M 1
    • CANADA WOOL PADDED JACKET M 2

    Fjällräven CANADA WOOL PADDED JACKET M Miehet

    Tuotenumero: F81155
    259,00 €
    heti toimitusvalmis
    Väri
    RED
    <
    >
    Lisää toivelistalle
    Tarkista saatavuus suosikkimyymälästäsi Tiedot eivät ole sitovia, tarkista saatavuus soittamalla tai sähköpostilla myymälään.
    Video

    Miesten lämmittävä, nepparikiinnitteinen flanellitakki kiireettömiin iltanuotiohetkiin ja viileisiin syys- ja kevätpäiviin. Sekä takin pintakankaan että lämmittävän eristetäytteen päämateriaalina toimii laadukas, ympäristöä säästäen hankittu villa

    Takin hartiat, olkapäät ja rintatasku ovat vahvistettu lujatekoisella G-1000 Eco -kankaalla, joka on kierrätetyn polyesterin ja luomupuuvillan seosta. Tämä tiheäkuituinen kangas hylkii hyvin vettä, jonka ansiosta takin hartiat sietävät hyvin kevyttä tihkusadetta. G-1000 kankaasta saa entistä kestävämmän ja vettä hylkivämmän kyllästämällä sen Fjällrävenin Greenland Wax -vahalla. Rintataskun lisäksi takin alaosassa on kaksi nepparikiinnitteistä taskua.

    Takin pintakangas on harjattua flanellia, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä villaa. Fjällrävenin Re-wool -villa on perinteisellä italialaisella käsityöläismenetelmällä valmistettu korkealaatuinen, pehmeä ja kestävä materiaali, jossa on saatu säilytettyä villan kaikki toiminnalliset ominaisuudet. Kierrätetty villa on valmistettu Italian villatuotannon ylijäämästä sekä käytetyistä villatuotteista. Kerätty villamateriaali lajitellaan väreittäin, suikaloidaan ja sekoitetaan muiden samaa pääväriä edustavien sävyjen kanssa ja tämän prosessin tuloksena lopputuotteesta syntyy värisävyltään eläväpintainen villakuitu. Kankaan kulutuskestävyyden parantamiseksi sekaan lisätään hieman polyamidia ja polyesteria.

    Takin lämmittävänä eristemateriaalina on tarkoin valittua, jäljitettävissä olevaa jäännösvillaa Ruotsin Gotlannin saaren lammastiloilta. Kestävyyden lisäämiseksi villan sekaan on lisätty biohajoavaa kasvitärkkelyskuitua. Näiden kahden luonnonkuidun yhdistelmästä on saatu aikaan ensiluokkainen eristemateriaali, jossa yhdistyy lämmittävyys ja toiminnallisuus ympäristöä säästäen. Takin vartalo-osa on eristetty hieman paksummin mitä hihat.

    Tekniset tiedot
    Koko
    XS
    Paino
    656 g
    Istuvuus
    Väljä malli
    Materiaali
    65 % villa, 30 % polyesteri, 5 % muut kuidut
    Materiaali 2
    G-1000 Eco (65 % polyesteri, 35 % puuvilla)
    Täyte
    Villa, polylaktidi
    Sukupuoli
    Miehet

    Sinua voisi kiinnostaa myös nämä tuotteet 

    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite