Fjällräven-tuotteiden materiaalit ja hoito

Fjällräven-tuotteiden materiaalit ja hoito

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Fjällräven-tuotteiden materiaaleista Jumbon myymäläämme lauantaina 12.9. Paikalla Fjällrävenin edustaja klo 10 alkaen.

Paikka: Partioaitta Jumbo, Valuuttakatu 2, Vantaa

Uusi Eco-Shell

Fjällrävenin syksyn 2015 mallistossa on uudistunut tuoteryhmä Keb Eco-Shell. Tuotteissa käytetään yhtä edistyksellisimmistä kuorimateriaaleista Eco-Shelliä, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja jonka ilmastovaikutukset on kompensoitu. Fjällrävenillä on aiemminkin ollut Eco-Shell-tuotteita, mutta nyt tuotteet ja teknologia ovat uusiutuneet täysin.
Lue lisää: http://www.partioaitta.fi/fjallraven-eco-shell

Fjällrävenin Vihreämpi valinta -tuotteet

Oma symbolimme Vihreämpi valinta auttaa sinua löytämään valikoimastamme ekologisimmat tuotteet. Vihreämpi valinta -tuotteen valmistaja on tehnyt aktiivisen valinnan, jotta tuote olisi ympäristöystävällisempi. Valmistaja on esimerkiksi voinut käyttää kierrätettyjä materiaaleja tai käyttänyt luonnonmukaisesti tuotettuja materiaaleja, valmistusprosessi on ollut vapaa kemikaaleista, tuote on energiatehokas, se voidaan kierrättää tai, että sen valmistaja on tehnyt muita, ympäristölle vähemmän haitallisia valintoja tuotannossa. Toivomme, että symboli auttaa sinua valinnoissasi.
Lue lisää: http://www.partioaitta.fi/kestava-kehitys-partioaitassa

G-1000

Legendaarinen Fjällrävenin G-1000-kangas on monen ulkoilijan suosikki jo vuosien ajan. Fjällrävenin edustaja kertoo kankaan ominaisuuksista ja näyttää ja neuvoo kuinka kangas vahataan Greenland Waxilla.
Lue lisää: http://www.partioaitta.fi/g-1000

Kommentit