Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    • BARNPULKA KOMPLETT 1

    Fjellpulken BARNPULKA KOMPLETT

    Tuotenumero: EX0003267
    1 159,00 €
    ei saatavilla
    Väri
    nocolor
    <
    >
    Koko
    Lisää toivelistalle

    Fjellpulken lastenahkio - Kestävä ja laadukas klassikko, vetovarustuksella varustetussa paketissa on mukana itse ahkio lämpöeristetyllä matolla, taittuvat lasikuitu-/alumiinivetoaisat vedonvaimentimilla, suojapeite, tuulilasi, selkänoja, ja vetovaljaat pikalukoilla irrotettavilla olkaimilla.

    Fjellpulken on moninkertainen testivoittaja. Tässä lastenahkiossa onkin lukuisia vuosien saatossa hyväksi havaittuja ratkaisuja, jotka tekevät ahkion vetämisestä helpompaa ja ennen kaikkea lapsellesi turvallisempaa vaikeissakin maastoissa kuten tuulilasi pehmustetulla reunalla, joka toimii myös turvakaarena, sekä kaatumista ehkäisevät kaatumaraudat jne.

    Lasikuituvahvistettu polyesterinen ahkio on kevyt vetää, ja siinä on pohjassa liukukiskot, jotka ovat mitoitettu sopimaan ladulle. Ahkion UV-suojattu tuulilasi on korkealaatuista polykarbonaattia ja se taittuu selkänojaa vasten lapsen suojaksi mahdollisissa ahkion kaatumisissa ja ehkäisee lapsen ahkiosta retkahtamisen vaaraa.

    Ahkion suojakangas on veden- ja tuulenpitävää, silti hengittävää. Siinä on myös myrskykuomu. Suojus on nostettavissa pahoilla keleillä kiinni tuulilasiin, jolloin lapsi saa suojaa keleiltä.

    Ahkion sisällä on pehmeä lämpöeristetty matto, jossa on liukumista estävä pinnoite. Säädettävä selkää ja niskaa tukeva selkänoja on tehty pehmeästä ja lämpöä eristävästä vaahtomuovista, selkänoja voidaan säätää loivaan makuuasentoon.

    Ahkiossa on suojakankaan alla runsaasti säilytystilaa ahkion etu- ja takaosassa ja niihin pääsee helposti käsiksi kaksisuuntaisten vetoketjujen kautta. Korkeus ilmoitettu ilman tuulilasia.

    Fjellpulken lastenahkiota voi myös vuokrata Saariselän myymästämme, tiedustelut puh. 0207 760 750 tai sähköpostitse: saariselka@partioaitta.fi

    Tekniset tiedot
    Koko
    OneSize
    Paino
    11000 g
    Pituus
    131 cm
    Leveys
    60 cm
    Korkeus
    30 cm
    Kysy tuotteesta
    Onko sinulla kysyttävää tietystä tuotteesta? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite